17-octombrie-2021
AcasăStiriREVOLTATOR! Copaci cu radacinile in BETON, langa Primaria Timisoara FOTO

REVOLTATOR! Copaci cu radacinile in BETON, langa Primaria Timisoara FOTO

Câțiva copaci de pe strada 20 Decembrie 1989 din Timișoara au fost pur și simplu cimentați de lucrătorii Societății de Drumuri Municipale (SDM), în procesul de modernizare a străzii, care a ”suferit” o lărgire a suprafeței carosabile.

Imagini revoltătoare la Timișoara. Aflată în plin proces de înlocuire a bordurilor și reasfaltare, strada 20 Decembrie 1989 este scena unor noi situații deloc potrivite pentru municipalitate. Muncitorii SDM care execută lucrările pe tronsonul intrat în șantier în urmă cu câteva zile, au montat noile borduri lărgind suprafața carosabilă a străzii, însă la fixarea acestora, betonul a ajuns efectiv până la tulpinile copacilor dintre carosabil și trotuare.

Fotografiile au fost postate de o membră a grupului Robu trebuie să plecede pe Facebook, acolo unde ‎Teodora Ludmila a scris: ”Strada 20 decembrie 1989, în gura Primăriei, își bat joc de pomi. Le sunt tăiate rădăcinile și cimentate. Sper să moară toți în chinuri și în sicrie poleite cu aur”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente