Câțiva copaci de pe strada 20 Decembrie 1989 din Timișoara au fost pur și simplu cimentați de lucrătorii Societății de Drumuri Municipale (SDM), în procesul de modernizare a străzii, care a ”suferit” o lărgire a suprafeței carosabile.

Imagini revoltătoare la Timișoara. Aflată în plin proces de înlocuire a bordurilor și reasfaltare, strada 20 Decembrie 1989 este scena unor noi situații deloc potrivite pentru municipalitate. Muncitorii SDM care execută lucrările pe tronsonul intrat în șantier în urmă cu câteva zile, au montat noile borduri lărgind suprafața carosabilă a străzii, însă la fixarea acestora, betonul a ajuns efectiv până la tulpinile copacilor dintre carosabil și trotuare.

Fotografiile au fost postate de o membră a grupului Robu trebuie să plecede pe Facebook, acolo unde ‎Teodora Ludmila a scris: ”Strada 20 decembrie 1989, în gura Primăriei, își bat joc de pomi. Le sunt tăiate rădăcinile și cimentate. Sper să moară toți în chinuri și în sicrie poleite cu aur”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.