Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAutoritățile locale din Timișoara serbează Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Ce conține...

Autoritățile locale din Timișoara serbează Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Ce conține programul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Evenimentul este organizat de Serviciul pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara – Consiliul Local al Municipiului Timişoara.

Programul va fi susţinut de beneficiarii Centrelor de zi ”Sf. Mihail şi Gavril”, ”Sf. Constantin şi Elena”, Centrul de zi Alzheimer şi Clubul Pensionarilor ”Buna Vestire”, care vor prezenta momente inedite de poezie, prezentare modă și sceneta ”Fata moșului și fata babei”. Vor susţine momente artistice şi invitaţii vârstnicilor: elevii Școlii Gimnaziale ECO nr. 16 ”Take Ionescu”, tinerii de la Asociația Culturală Noua Acropolă, elevii Colegiului Național de Artă ”Ion Vidu” și interpreta de muzică populară Maria Petchescu.

La eveniment vor fi invitaţi sponsori, oficialităţi, colaboratori ai Serviciului precum şi toate persoanele vârstnice din comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare