Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAtenție! Linia EXPRES 2 își schimbă traseul prin Timișoara. Vezi cum!

Atenție! Linia EXPRES 2 își schimbă traseul prin Timișoara. Vezi cum!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Autobuzele Expres 2 care ajung la staţia Bulevardul Sudului vor întoarce pe acelaşi traseu până la întersecţia cu linia de tramvai 9 şi vor circula pe Bulevardul Iosif Bulbuca până la Piaţa G. Domăşnean (sensul giratoriu de la AEM) şi strada Siemens.

La întoarcerea de la AEM, E2 va circula pe aceeaşi porţiune deviată până la intrarea în traseul cunoscut de pe Bulevardul Iosif Bulbuca spre Spitalul Judeţean.

Porţiunea de traseu de pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan va fi închisă începând din 25 septembrie pentru lucrări la canalizare şi asfaltare. Staţiile Venus de pe Bd. M. C-tin Prezan şi Electrotimiş se suspendă în perioada lucrărilor, în timp ce pe porţiunea de traseu deviată Expresul 2 are staţii la Bulevardul Sudului şi AEM.

Orarul va fi adaptat în funcţie de restricţiile de circulaţie din zonă în următoarele zile, iar modificările vor fi postate pe www.ratt.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare