DNA a descins la Primăria Timișoara! Ce spune Nicolae Robu că anchetează procurorii VIDEO

- Advertisement -

Dacă săptămâna trecută procurorii DNA au ”vizitat” Pirmăria Timișoara pentru a solicita documente cu privire la finanțarea făcută de fosta administrație locală spre echipa de fotbal Politehnica timișoara, echipă patronată la vremea aceea de Marian Iancu, astăzi, procurorii au descins din nou în imobilul situat pe Bulevardul C.D. Loga, la numărul 1.

Oamenii legii suspectează actuala administrație de corupție, în două dosare. Unul ar fi cel legat de schimbul de proprietate efectuat între Primăria Timișoara și proprietarul fostului ”Acvariu” din Piața Victoriei, iar cel de-al doile se referă la contractele pe care instituția le-a semnat cu societățiile comerciale care s-au ocupat până în vara acestui an, când au expirat înțelegerile, de întreținerea spațiilor verzi de pe raza Municipiului. Cele două dosare au ”apărut” caurmare a unor nereguli găsite la capătul unui control efectuat de Curtea de Conturi, cea care a precizat în ”cazul spațiilor verzi” că cel mai indicat ar fi ca de acestea să se ocupe SC Horticultura SA, societatea deținută chiar de Primăria Timișoara.

”E vorba despre acel control al Curții de Conturi, referitoar la spațiile verzi și la schimbul între sub-pasajul din Centru cu cele trei terenuri. S-au purtat primele discuții cu reprezentanții Direcțiilor de specialitate. Nu știu dacă s-au cerut documente, că eu am plecat. Eu eram în Părimărie când au venit procurorii, dar apoi am plecat pe teren, am fost pe șantier. Eu, după câte stiu, nu ar putea să i se reproșeze nimic Primăriei. În ceea ce privește spațiile verzi s-a lucrat la tarife mult mai mici decât tarifele de altă dată. A fost o licitație la care a câștigat oferta cu prețul cel mai scăzut. Mai departe nu știu. Eu am spus în repetate rânduri că răspund numai de mine. Dacă alții nu sunt corecți, să dea socoteală, dar până la proba contrarie eu presupun că toată lumea a fost corectă”, a declarant primarul Nicolae Robu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=9ItxWMqs-x8&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare