Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Forţa Civică chiar are forţă! Teodor Mărieş va candida pe Colegiul de Senat 1 Timişoara!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
3.4 ° C
4.1 °
2.9 °
71 %
5.7kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Forţa Civică chiar are forţă! Teodor Mărieş va candida pe Colegiul de Senat 1 Timişoara! 1Dacă zilele trecute luam în derâdere şansele celor de la Forţa Civică de a trimite doi candidaţi pe listele A.R.D. în Timiş, iată că această perspectivă este din ce în ce mai aproape de împlinire. În această dimineaţă revoluţionarul Teodor Mărieş a trecut de comisia Macovei,  a fost confirmat candidatul A.R.D. de la centru şi a primit şi binecuvântarea lui Constantin Ostaficiuc pentru a se bate pe colegiul I senat Timişoara cu Ben Oni Ardelean de la USL. Surse din cadrul PDL, dublate de cele din Forţa Civică spun că şi cel de-al doilea candidat al Forţei Civice, Laurenţiu Ştefănescu este eligibil şi foarte probabil va fi candidat pe un colegiu de deputat în Timişoara.Astfel se mai adaugă o piesă la puzzle-ul listei celor 14 candidaţi ai A.R.D. după Ovidiu Ciuhandu şi Puiu Popoviciu.

O.T.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare