Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ripensia joacă miercuri în Freidorf

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Ripensia Timişoara joacă în intermediara de mâine cu Auto II Timişoara într-o partidă ce contează pentru etapa a şasea a Campionatului Municipal, acolo unde „Ripi” conduce detaşat în clasament. Partida de miercuri se va disputa pe arena „Auto” din cartierul timişorean Freidorf.

Miercuri începând cu ora 16:00 Ripensia Timişoara joacă în cea de-a doua deplasare, „la propriu”, de la reînfiinţare. Dacă în urmă cu două etape prima „ieşire” oficială de pe Electrica a avut loc la Diniaş, acolo unde „Ripi” s-a impus cu 4-0, mîine, galben-roşii de la Pădurea Verde întâlnesc pe Auto II Timişoara pe arena „Auto” din Freidorf.
Partida va fi una dificilă pentru trupa lui Ovidiu Olariu deoarece din lot vor lipsi cinci jucători de bază: Costândana, Nicolin, Năvală, Popa şi Boghian, aceştia participând la un turneu de futsal în Olanda, împreună cu echipa MAV-Glissando.
Având la dispoziţie un lot foarte consistent, managerul Radu Suciu şi tehnicianul Ovidiu Olariu vor găsi cu siguranţă soluţii, atât pentru teren cât şi pentru banca tehnică, obictivul impus fiind aducerea întregului „lot” de puncte, pentru ca parcursul Ripensiei să rămână acelaşi, echipa de la Pădurea Verde având în acest moment 15 puncte în cinci partide disputate şi ocupând prima poziţie în clasament.
Adversarul ripensiştilor, Auto II Timişoara au învins în ultima etapă, pe Fortuna Covaci, cu scorul de 3-2, chiar pe terenul „dacilor”. Echipa din Freidorf ocupă în acest moment poziţia a V-a în clasament, având un joc mai puţin disputat. Cei de la Auto II au adunat trei victorii şi o înfrângere, la Diniaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare