Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La Cugir se poate. Primăria a câştigat procesul împotriva Curţii de Conturi pentru finanţarea echipelor sportive

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În 4 octombrie, instanţa a decis: raportul întocmit de Curtea de Conturi prin care se arăta ca Primăria Timişoara a finanţat ilegal ACS Poli şi echipele de baschet şi rugby cu bani de la bugetul local rămâne valabil. Cu alte cuvinte, prejudiciul stabilit, în valoare de 35.000.000 de lei va trebui să fie recuperaţ de la cei care se fac vinovaţi pentru cheltuirea ilegală a banului public. Pe listă se află şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Edilul a postat recent pe Facebook un text prin care acuză că acţiunile declarate ilegale la Timişoara sunt legale în alte oraşe. Cel mai recent exemplu, oraşul Cugir din judeţul Alba.

„CITIȚI ȘI VĂ MINUNAȚI! PESTE TOT E LEGAL, LA TIMIȘOARA, FIX ACELAȘI LUCRU, E ILEGAL! PÂNĂ CÂND?! Speța PRIMĂRIA TIMIȘOARA contra CURTEA DE CONTURI privind finanțarea sportului este identică -IDENTICĂ!!!- cu speța PRIMĂRIA CUGIR contra CURTEA DE CONTURI !
Primăria Cugir a câștigat în instanță, Primăria Timișoara a pierdut! ÎN ACEEAȘI ȚARĂ!-. Diferența este că procesul Primăriei Timișoara s-a judecat la Curtea de Apel Timișoara, iar procesul Primăriei Cugir s-a judecat la Curtea de Apel Alba Iulia și nu e vorba de o diferență la nivel de instituție -îmi place să cred asta!-, ci de o diferență la nivel de judecători!”
, a scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare