La Cugir se poate. Primăria a câştigat procesul împotriva Curţii de Conturi pentru finanţarea echipelor sportive

- Advertisement -

În 4 octombrie, instanţa a decis: raportul întocmit de Curtea de Conturi prin care se arăta ca Primăria Timişoara a finanţat ilegal ACS Poli şi echipele de baschet şi rugby cu bani de la bugetul local rămâne valabil. Cu alte cuvinte, prejudiciul stabilit, în valoare de 35.000.000 de lei va trebui să fie recuperaţ de la cei care se fac vinovaţi pentru cheltuirea ilegală a banului public. Pe listă se află şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Edilul a postat recent pe Facebook un text prin care acuză că acţiunile declarate ilegale la Timişoara sunt legale în alte oraşe. Cel mai recent exemplu, oraşul Cugir din judeţul Alba.

„CITIȚI ȘI VĂ MINUNAȚI! PESTE TOT E LEGAL, LA TIMIȘOARA, FIX ACELAȘI LUCRU, E ILEGAL! PÂNĂ CÂND?! Speța PRIMĂRIA TIMIȘOARA contra CURTEA DE CONTURI privind finanțarea sportului este identică -IDENTICĂ!!!- cu speța PRIMĂRIA CUGIR contra CURTEA DE CONTURI !
Primăria Cugir a câștigat în instanță, Primăria Timișoara a pierdut! ÎN ACEEAȘI ȚARĂ!-. Diferența este că procesul Primăriei Timișoara s-a judecat la Curtea de Apel Timișoara, iar procesul Primăriei Cugir s-a judecat la Curtea de Apel Alba Iulia și nu e vorba de o diferență la nivel de instituție -îmi place să cred asta!-, ci de o diferență la nivel de judecători!”
, a scris Robu pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img