AcasăStiriAdministratieLotul II din Autostrada Lugoj - Deva nu va fi gata în...

Lotul II din Autostrada Lugoj – Deva nu va fi gata în 2017. Ministrul Cuc explică de ce

Nicio șansă ca Lotul II al Autostrăzii Lugoj – Deva să fie dat în circulație integral în acest an. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, prezent la Timișoara, ieri, a comentat pe marginea situației, arătându-se extrem de nemulțumit de faptul că valoarea lucrărilor va fi suplimentată cu 180 de milioane de euro, bani necesari pentru protecția urșilor din zonă.

„Lotul II Lugoj – Deva, după cum știți, este împărțit în cinci secțiuni. Secțiunile A, B și C sunt deschise din luna martie, secțiunea D este aproape finalizată. Se lucrează la documentație pentru proiectare și execuție pentru ultima secțiune, faimoasa secțiune cu acele viaducte pentru mamifere mari. Punctul meu de vedere îl știți destul de clar. Și eu sunt un iubitor al mediului și un protector al mediului, dar mi se pare un pic aberant ca pentru faptul că pe acolo ar trece niște mamifere mari, respectiv urși, să suplimentăm costurile unui tronson de șapte kilometri cu 180 de milioane de euro. Îl vom relicita, ne vom supune rigorilor de mediu și ne ducem mai departe să finalizăm autostrada. Până la sfârșitul anului avem de scos proiectarea și execuția pentru acest lot”, susține Cuc. Ministrul a mai explicat și că firmele care au realizat lucrări neconforme au fost obligate să remedieze porțiunile afectate, iar termenul de garanție a fost prelungit de la patru ani la opt ani.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente