ÎNFIORĂTOR! Fiica unui consilier local și-a UCIS copilul nou-născut. I-a DAT FOC!

- Advertisement -

Părinții unei eleve de 17 ani din Târgu Jiu se declară șocați de gestul făcut de fata lor, care, din spusele acestora, a rămas însărcinată și nu a spus nimic nimănui, de teamă. ”Ce să spun, că n-am ştiut nimic? Am ştiut exact nimic”, afirmă consilierul local Marcel Olaru, tatăl adolescentei. Acest admite că fiicei sale, cel mai probabil i-a fost teamă de consecințe.

Eleva de clasa a XII-a a povestit unor colege de clasă experiența sa. Aceasta a povestit că după ce a născut singură, acasă, a luat fătul și l-a dus în curtea casei unde i-a dat foc, pentru a scăpa de ”urme”. Anchetatorii vor acum să afle în ce condiții s-a petrecut fapta și dacă fata avea discernământ la momentul crimei. ”Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor. A recunoscut, imediat după naştere a ucis nou născutul”, spune procurorul Emil Moța, pentru Digi24.

8.500 de minore din România devin mame în fiecare an. Țara noastră este, alături de Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, pe primul loc în topul ţărilor civilizate unde tinerele nasc înainte să fi împlinit încă 18 ani, mai anunță sursa amintită.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Adolescenta din Timisoara, disparuta fara urma. Familia o cauta cu disperare

Disperare într-o familie din Timiş. Adolescenta familiei, în vârstă...

Incendiu la Banloc. Un barbat a ars de viu in casa

Incendiu la o locuință din comuna timișeană Banloc. Pompierii...

Disperare intr-o familie din Timis. Adolescenta familiei a disparut fara urma

Clipe de disperare într-o familie din Timiș, cu doar...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img