minor

Ore de disperare pentru părinții unui copil din Timișoara. Micuțul de doar șase ani a ieșit pe afară cu bicicleta. Pentru că a fost lăsat nesupravegheat, copilul a dispărut de acasă. Părinții acestuia au sunat disparați la mai multe secții de poliție din oraș pentru a-i anunța dispariția. Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 17.

„Polițiștii locali au fost sesizați aseară, în jurul orei 22.50, de un bărbat care locuiește pe str. Ctin Brâncoveanu că ieri, în jurul orei 17.00, fiul său în vârstă de 6 ani a dispărut de acasă. Părintele copilului sesizase între timp și celelalte secții de poliție din oraș. La scurt timp după ce s-a primit apelul telefonic, după aproximativ 15 minute, polițiștii locali aflați în patrulare în centrul Municipiului au observat minorul descris ca fiind dispărut în Piața Victoriei, în apropiere de Club 30, aflat în compania altor copii mai mari. Imediat acesta a fost preluat, fiind anunțată atât Secția 3 Poliție, cât și tatăl minorului, aceștia deplasându-se la fața locului. Copilul a fost predat părinților. Nu este singurul caz când polițiștii locali se confruntă cu astfel de cazuri, în ultimii ani fiind găsiți pe stradă sau în mijloacele de transport în comun copii de vârste mici care au fost ulterior predați părinților”, arată Poliția Locală într-un comunicat de presă.

Articolul precedentSef de politie din Timis, vedeta pe Facebook pentru ca nu stie sa numere pana la cinci
Articolul următorRobu, aparitie inedita. De ce a venit la conferinta cu tava cu legume si fructe
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII