AcasăStiriSocialSef de politie din Timis, vedeta pe Facebook pentru ca nu stie...

Sef de politie din Timis, vedeta pe Facebook pentru ca nu stie sa numere pana la cinci

Poliţiştii din Recaş, sursă de amuzament pentru colegii lor din toată ţara. Un act prin care poliţiştii din Recaş erau chemaţi să participe la o întâlnire cu adjunctul IPJ Timiş Dan Stoicănescu, joi, 12 februarie, face ravagii în rândul internauţilor.
Adjunctul Poliţiei Recaş, Dinu Liviu, cel care a semnat dispoziţia de convocare a poliţiştilor şi a prezentat ordinea de zi a întâlnirii s-a încurcat la o chestiunde de…grădiniţă. Mai rău ca în emisiunile cu Garcea, omul nu a reuşit să numere până la cinci. Astfel, colegii său au aflat, din dispoziţia emisă, că pe ordinea de zi a şedinţei de află cinci puncte…numerotate 1,2, 4, 5.

Gafa omului legii a ajuns rapid pe Facebook, acolo unde colegii săi de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România au scris
„Mare-i grădina MAI … și mulți proști care sunt selectați cu mare atenție pentru a fi puși împuterniciți. Priviți la nătărăul ăsta zelos împuternicit la Poliția Recaș din Timiș care, pentru că vine boierul de la județ, dă alarma la tot efectivul, fără să conteze că oamenii sunt în serviciu sau în timpul liber. E ca și cum îi dai unei maimuțe un AKM încărcat. Sau bagi un pedofil să conducă o grădiniță. Lasă că o să îl amenințăm și noi cu cercetarea disciplinară. Chiar mâine ne punem pe scris jalbe. PS: Cum depistezi unul care e bun de împuternicit? E un test simplu, secretizat de minister, să nu afle și alte ministere și să ne facă concurență la numărul de idioți puși în funcții de conducere. Îl pui pe candidat să numere până la 5. Dacă numără 1,2,4,5 e omul potrivit la locul potrivit. Ca acest subcomisar Dinu Liviu”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente