Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimisoara, raiul soferilor indisciplinati. Rutiera a dat 77 de amenzi in 90...

Timisoara, raiul soferilor indisciplinati. Rutiera a dat 77 de amenzi in 90 de minute!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Statistici halucinante, în urma unui control de doar 90 de minute efectuat de agenţii de la Poliţia Rutieră din Timiş. Oamenii legii au aplicat nu mai puţin de 77 de sancţiuni, în doar 90 de minute. Şoferii care nu au respectat regulile de circulaţie s-au ales cu amenzi de peste 18.000 de lei. Doi dintre şoferi s-au ales şi cu permisele reţinute.

„Ieri, 10 ianuarie a.c., în intervalul orar 17.30-19.00, poliţiştii Biroului Rutier Timișoara şi cei din cadrul secţiilor urbane au efectuat o acţiune pe raza municipiului, la intersecţia străzilor Arieș și Memorandului, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto, în special respectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere. Astfel, poliţiştii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere. Totodată, au fost sancţionaţi şi şoferii care nu purtau centura de siguranţă în timpul deplasării, precum şi cei care nu aveau asupra lor documentele prevăzute de lege”, a informat IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare