Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu promite: doua din cele mai mari probleme ale transportului in comun se vor rezolva curand

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Aglomeraţia de pe mijloacele de transport în comun din Timişoara, dar şi timpii lungi de aşteptare din staţii vor fi amintiri, la Timişoara. Asta promite primarul Nicolae Robu, care a anunţat că în cursul acestui an eficientizarea transportului în comun din Timişoara va fi prioritară pentru administraţia locală. Edilul spune că parcul auto al RATT este unul generos şi că micile probleme legate de întârzierile din trafic trebuie să fie corectate.

Edilul a explicat şi motivul pentru care două din tramvaiele Armonia, reabilitate cu 500.000 de euro de la bugetul local, s-au defectat în luna decembrie a anului trecut.

„Acum avem 17, dar vom avea 30 de tramvaie, putem spune noi. Nu mai intru în detalii, că ştiţi ce cuprind ele. Apropo de aceste defecţiuni. Sigur că eu înţeleg abordarea mediatică. Se pun titluri care sună tare, ca lumea să fie tentată să citească. Aceste defecţiuni care apar a doua oară la tramvaiele Armonia, ele nu sunt majore, sunt neplăcute, evident deranjante, dar e vorba de o eroare de dimensionare a unor şuruburi care face ca la anumite momente de suprasolicitare unele să se foarfece. Remedierea se face simplu. Tramvaiul trebuie dus în depou, se repară. Tramvaiele Armonia sunt foarte bune, dar apar aceste probleme fiindcă, din păcate, ori proiectanţii, ori cei de la execuţie, au greşit cu aceste şuruburi. Trebuie să remedieze. Se repară la noi. Dacă ar fi deştepţi, ar trebui să le schimbe preventiv la toate. Până acum nu le-au schimbat, că spun că e vorba de o frână bruscă şi nu se mai întâmplă la altele. E o prostie. Ar trebui să le schimbe pe toate”, susţine edilul.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare