Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Preotul filmat cum invata un tigan sa jure ca nu a facut sex cu nora sa, functie de conducere la Arhiepiscopia Timisoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Scuză incredibilă a preotului filmat în timp ce învăța un țigan să jure că nu a făcut sex cu nora sa, pentru a-i convinge ceilalți țigani cu care venise într-un lăcaș de cult din Lipovei. După ce omul a jurat că nu a întreținut relații sexuale cu niciuna din cele nouă nurori ale sale, preotul slujitor l-a învățat cum să dezmintă acuzațiile conform normelor ortodoxe. Filmarea a ajuns subiect de știre, iar acum Arhiepiscopia Timișoarei a anunțat că va lua măsuri.

„În dimineața zilei de 10 ianuarie, o Comisie de la Centrul Eparhial a cercetat la fața locului aspectele semnalate.
Date fiind concluziile desprinse în urma ceretării, preotul Sorin Lungoci și-a exprimat părerea de rău pentru cele întâmplate și a precizat că aceasta nu este o practică uzuală a dânsului și nici a respectivei biserici parohiale. Preotul în cauză a mărturisit, cu părere de rău, că a fost nevoit să cedeze la presiunea exercitată de către cetățenii care apar în înregistrarea video, din dorința de a detensiona situația conflictuală și pentru a evita manifestările violente în lăcașul de cult. În urma celor constatate, preotul Sorin Lungoci și-a înaintat demisia din funcția de consilier la Centrul Eparhial, începând cu data de astăzi. Preotul în cauză rămâne coslujitor la parohia Timișoara Viile Fabric, fără atribuții de conducere”, a informat Arhiepiscopia Timișoarei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare