12.9 C
Timișoara
sâmbătă,17,aprilie,2021
AcasăStiriSocialPreotul filmat cum invata un tigan sa jure ca nu a facut...

Preotul filmat cum invata un tigan sa jure ca nu a facut sex cu nora sa, functie de conducere la Arhiepiscopia Timisoarei

Scuză incredibilă a preotului filmat în timp ce învăța un țigan să jure că nu a făcut sex cu nora sa, pentru a-i convinge ceilalți țigani cu care venise într-un lăcaș de cult din Lipovei. După ce omul a jurat că nu a întreținut relații sexuale cu niciuna din cele nouă nurori ale sale, preotul slujitor l-a învățat cum să dezmintă acuzațiile conform normelor ortodoxe. Filmarea a ajuns subiect de știre, iar acum Arhiepiscopia Timișoarei a anunțat că va lua măsuri.

„În dimineața zilei de 10 ianuarie, o Comisie de la Centrul Eparhial a cercetat la fața locului aspectele semnalate.
Date fiind concluziile desprinse în urma ceretării, preotul Sorin Lungoci și-a exprimat părerea de rău pentru cele întâmplate și a precizat că aceasta nu este o practică uzuală a dânsului și nici a respectivei biserici parohiale. Preotul în cauză a mărturisit, cu părere de rău, că a fost nevoit să cedeze la presiunea exercitată de către cetățenii care apar în înregistrarea video, din dorința de a detensiona situația conflictuală și pentru a evita manifestările violente în lăcașul de cult. În urma celor constatate, preotul Sorin Lungoci și-a înaintat demisia din funcția de consilier la Centrul Eparhial, începând cu data de astăzi. Preotul în cauză rămâne coslujitor la parohia Timișoara Viile Fabric, fără atribuții de conducere”, a informat Arhiepiscopia Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,883FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
159CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
193CititoriConectați-vă
46,500AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente