Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNicolae Robu și-a început al doilea mandat de primar

Nicolae Robu și-a început al doilea mandat de primar

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La aproape o lună de la alegerile locale, Nicolae Robu a fost în sfârșit învestit în funcția de primar. Procedura nu s-a realizat în ședința precedentă, cea în care a fost validat Consiliul Local Timișoara, deoarece actele pentru demararea celui de-al doilea mandat al liberalului nu au ajuns la timp.

La ședința convocată vineri după-amiază au luat parte toți consilierii locali, care și-au dat votul pentru validarea lui Nicolae Robu în funcția de primar. Votul favorabil a fost unanim. Edilul a depus de două ori jurământul, deoarece a uitat să țină mâna pe Biblie și Constituție prima oară.

„Am avut emoţii, pentru că aşa este structura mea. Sunt un om sensibil, plin de emoţie. Cred că noi, cu toţii, împreună cu aparatul de specialitate şi cu structurile care ne sunt arondate avem datoria să servim interesele Timişoarei şi ale timişorenilor. E un angajament care presupune şi o detaşare de interese partidice, de interesele de grup, de interesele personale. V-aş ruga să tragem împreună pentru Timişoara şi timişoreni”, le-a spus Nicolae Robu, consilierilor locali.

Consilier local, cărat pe scări în scaunul cu rotile

Un moment stânjenitor a avut loc înainte de ședința de învestire în funcție a primarului. Primul ales local cu handicap locomotor din istoria administrativă a Timișoarei, Raluca Popescu (PMP) s-a trezit în situația de a nu avea cu ce ajunge în sala de consiliu situată la etajul întâi al primăriei. Asta deoarece liftul instituției s-a defectat din cauza inundațiilor. În aceste condiții, Raluca Popescu a fost practic cărată pe scări în scaunul cu rotile.

Primarul Timișoarei a declarat că până săptămâna viitoare liftul va fi reparat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...