Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu ar putea juca în atacul celor de la Poli Timișoara, după golul marcat în weekend

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
În acest weekend, la Timişoara, a avut loc un eveniment deosebit pentru ajutorarea copiilor care au nevoie de hidroterapie, un proiect iniţia de Dr. Ioana Vârtuosu. „Fotbal pentru Hidroterapie” a avut loc la Arena Viola, unde, foste vedete ale echipei de fotbal Politehnica Timişoara, au jucat împotriva echipei care a câştigat „turneul” firmelor. Din echipa „vedetelor” a făcut parte şi primarul Nicolae Robu, care a şi marcat de două ori, una dintre reuşite fiind surprinsă de camerele video, aceasta fiind „de generic”.

20 de societăţi comerciale din oraşul de pe Bega au avut echipe înscrise în ceea ce organizatorii – Asociaţia Şcoala Mamei Junior.- au numit „Fotbal pentru Hidroterapie”, eveniment la care, firma câştigătoare a avut ocazia să dea „piept” cu o echipă a fostelor glorii ale echipei de fotbal Politehnca Timişoara.

Acesta a avut loc la Arena Viola din Capitala Banatului, iar scopul – stângerea de fonduri pentru copii care necesită hidroterapie – a fost atins. După o zi cu mult fotbal, în scenă au intrat „vedetele” alb-violete, alături de care a jucat însuşi primarul Timişoarei – Nicolae Robu. Acesta a făcut spectacol pe dreptunghiul verde, reuşind chiar să marcheze două goluri. Dacă primul nu-l poate „dovedi”, nefiind filmat, cel de-al doilea este demn de un atacant de Liga I, motiv pentru care am şi intitulat acest material „Robu ar putea juca în atacul celor de la Poli Timişoara…”, evident sub formă de glumă, întrucât edilul de pe Bega nu ar putea face faţă rigorilor impus de fotbalul „mare”.

Binenţeles că primarul nu a uitat să se „laude” cu această reuşită, pe Facebook:
„Dragi prieteni,
Sâmbătă seara, am avut plăcerea să joc fotbal alături de foştii jucători ai lui Poli: Călin Rosenblum, Adrian Stoicov, Florin Bătrânu, Sorin Vlaicu, Orlando Trandu şi Ovidiu Cuc, cu actualul antrenor de portari Călin Frunză în poartă, într-un meci caritabil, menit să strângă fonduri pentru ajutorarea copiilor care au nevoie de hidroterapie, iniţiat de d-na doctor Ioana Vârtosu. Dincolo de satisfacţia în sine a participării la o acţiune de caritate, am avut o mare bucurie să înscriu două goluri, ambele la vinclu. Dacă pt. primul trebuie să mă credeţi pe cuvânt, pt. că, din păcate, cameramanul l-a ratat, pe al doilea îl puteţi vedea în înregistrarea ataşată. Acceptaţi-mi, vă rog, patima pt. fotbal -de la care m-am ales cu meniscurile şi ligamentele încrucişate rupte la ambele picioare- şi treceţi-mi cu vederea lauda. Eu chiar mă bucur cu toată fiinţa şi acum de un gol frumos, la fel cum mă bucuram când eram copil. Şi în definitiv, cum ar fi viaţa dacă n-am presăra-o, din când în când şi cu câte-o secvenţă ludică?”, a postat primarul pe celebra reţea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare