Robu ar putea juca în atacul celor de la Poli Timișoara, după golul marcat în weekend

- Advertisement -
În acest weekend, la Timişoara, a avut loc un eveniment deosebit pentru ajutorarea copiilor care au nevoie de hidroterapie, un proiect iniţiat de Dr. Ioana Vârtuosu. „Fotbal pentru Hidroterapie” a avut loc la Arena Viola, unde, foste vedete ale echipei de fotbal Politehnica Timişoara, au jucat împotriva echipei care a câştigat „turneul” firmelor. Din echipa „vedetelor” a făcut parte şi primarul Nicolae Robu, care a şi marcat de două ori, una dintre reuşite fiind surprinsă de camerele video, aceasta fiind „de generic”.

20 de societăţi comerciale din oraşul de pe Bega au avut echipe înscrise în ceea ce organizatorii – Asociaţia Şcoala Mamei Junior.- au numit „Fotbal pentru Hidroterapie”, eveniment la care, firma câştigătoare a avut ocazia să dea „piept” cu o echipă a fostelor glorii ale echipei de fotbal Politehnca Timişoara.

Acesta a avut loc la Arena Viola din Capitala Banatului, iar scopul – stângerea de fonduri pentru copii care necesită hidroterapie – a fost atins. După o zi cu mult fotbal, în scenă au intrat „vedetele” alb-violete, alături de care a jucat însuşi primarul Timişoarei – Nicolae Robu. Acesta a făcut spectacol pe dreptunghiul verde, reuşind chiar să marcheze două goluri. Dacă primul nu-l poate „dovedi”, nefiind filmat, cel de-al doilea este demn de un atacant de Liga I, motiv pentru care am şi intitulat acest material „Robu ar putea juca în atacul celor de la Poli Timişoara…”, evident sub formă de glumă, întrucât edilul de pe Bega nu ar putea face faţă rigorilor impus de fotbalul „mare”.

Binenţeles că primarul nu a uitat să se „laude” cu această reuşită, pe Facebook:
„Dragi prieteni,
Sâmbătă seara, am avut plăcerea să joc fotbal alături de foştii jucători ai lui Poli: Călin Rosenblum, Adrian Stoicov, Florin Bătrânu, Sorin Vlaicu, Orlando Trandu şi Ovidiu Cuc, cu actualul antrenor de portari Călin Frunză în poartă, într-un meci caritabil, menit să strângă fonduri pentru ajutorarea copiilor care au nevoie de hidroterapie, iniţiat de d-na doctor Ioana Vârtosu. Dincolo de satisfacţia în sine a participării la o acţiune de caritate, am avut o mare bucurie să înscriu două goluri, ambele la vinclu. Dacă pt. primul trebuie să mă credeţi pe cuvânt, pt. că, din păcate, cameramanul l-a ratat, pe al doilea îl puteţi vedea în înregistrarea ataşată. Acceptaţi-mi, vă rog, patima pt. fotbal -de la care m-am ales cu meniscurile şi ligamentele încrucişate rupte la ambele picioare- şi treceţi-mi cu vederea lauda. Eu chiar mă bucur cu toată fiinţa şi acum de un gol frumos, la fel cum mă bucuram când eram copil. Şi în definitiv, cum ar fi viaţa dacă n-am presăra-o, din când în când şi cu câte-o secvenţă ludică?”, a postat primarul pe celebra reţea de socializare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare