Cel mai vechi derby local la fotbal amator a revenit „Burlacilor”. Duelul din „Fabric” s-a încheiat cu 5-1, cei căsătoriţi urmând să-şi ia revanşa anul viitor

Unul dintre cele mai de tradiţie meciuri de fotbal ce are loc în Timişoara, meciul dintre fotbaliştii amatori căsătoriţi şi cei necăsătoriţi, a avut loc în acest weekend în aceeaşi locaţie în care se dispută de 73 de ani. Căsătoriţii şi necăsătoriţii şi-au disputat aprig victoria, mai mult în prima repriză, cea de-a doua curgând într-un singur sens, iar asta s-a văzut pe tabela de marcaj, care, la final, indica un sec 5-1 în favoarea „burlacilor”, care au avut şi un invitat special.

Cartierul timişorean Fabric are o tradiţie fotbalistică mai mult decât îndelungată. Acesta găzduieşte de 73 de ani un frumos derby fotbalistic între pasionaţii de fotbal căsătoriţi şi cei necăsătoriţi, totul la nivel de „plăcere”.

În weekend a avut loc cea de-a 73-a încleştare dintre burlaci şi căsătoriţi, partida fiind una disputată în cel mai adevărat sens al cuvântului, cel puţin în prima repriză. Dacă burlacii au evoluat în alb-violet, fotbaliştii cu soţii acasă au evoluat în alb-albastru, însă culorile nu prea au fost de partea lor.

Cu Darius Buia (fiul fostului idol de la Dan Păltinişanu) în echipă, ca invitat special, necăsătoriţii au făcut spectacol, chiar dacă la pauză scorul a fost egal, 1-1. Scorul a luat proporţii după reluarea jocului, spectatorii putând vedea cu ochiul liber că cei căsătoriţi stau mult mai slab la capitolul pregătire fizică, ceea ce s-a văzut şi pe tabela de scor.

Partida s-a încheiat cu scorul de 5-1 în favoarea „burlacilor”, fapt degustat pe deplin de căpitanul acestora, Florin Nicorici: „Am câştigat lejer de data asta, n-a fost aşa aglomerat ca în trecut”.

„A fost un antrenament bun. Am venit pentru că m-a invitat un prieten de aici şi am acceptat cu mare drag pentru că, până la urmă, s-a jucat fotbal, ceea ce-mi place mie cel mai mult” a spus „micul” Buia.

Tradiţia a fost menţinută şi în 2013, astfel, învinşii au primit din partea „burlacilor” un… morcov…

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img