Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi, că își păstrează antrenor principal demis pe data de 13 octombrie. Clubul a anunțat și care va fi prețul biletelor de acces la jocul cu ASU Politehnica.

Poli Timișoara joacă, sâmbătă, derbyul local cu concitadina ASU Politehnica, în etapa a XIII-a a Ligii secunde. Partida va avea loc pe stadionul ”Eelectrica”, cu începere de la ora 11:00, iar pe banca gazdelor va lua loc cel care a condus echipa alb-violetă și până acum: adică recent demisul Ștefan Nanu. Acesta a fost ”pus pe liber” pe 13 octombrie 2018, iar miercuri, 17 octombrie, fosta prim-divizionară a anunțat că ”în urma unei analize interne, conducerea clubului nostru a decis reconfirmarea, până-n iarnă, a lui Ștefan Nanu în postul de antrenor principal. În perioada de întrerupere competițională, va urma o reevaluare completă a activității lui Nanu, a lotului de jucători și a staff-ului tehnico-administrativ”.

Altfel, reprezentanții clubului Poli au anunțat și care sunt prețurile biletelor de acces la derbyul cu concitadina alb-violetă. Prețul tichetelor de intrare pentru jocul de sâmbătă este de 25 de lei (preț general). Tichetele vor putea fi achiziționate numai în dimineața partidei, de la casieriile amenajate la arena ”Electrica”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

S-au pus in vanzare biletele pentru Festivalul Euroregional de Teatru TESZT

Nouă spectacole extraordinare pot fi văzute în perioada 20-26 mai la Teatrul Maghiar de...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...