ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi, că își păstrează antrenor principal demis pe data de 13 octombrie. Clubul a anunțat și care va fi prețul biletelor de acces la jocul cu ASU Politehnica.

Poli Timișoara joacă, sâmbătă, derbyul local cu concitadina ASU Politehnica, în etapa a XIII-a a Ligii secunde. Partida va avea loc pe stadionul ”Eelectrica”, cu începere de la ora 11:00, iar pe banca gazdelor va lua loc cel care a condus echipa alb-violetă și până acum: adică recent demisul Ștefan Nanu. Acesta a fost ”pus pe liber” pe 13 octombrie 2018, iar miercuri, 17 octombrie, fosta prim-divizionară a anunțat că ”în urma unei analize interne, conducerea clubului nostru a decis reconfirmarea, până-n iarnă, a lui Ștefan Nanu în postul de antrenor principal. În perioada de întrerupere competițională, va urma o reevaluare completă a activității lui Nanu, a lotului de jucători și a staff-ului tehnico-administrativ”.

Altfel, reprezentanții clubului Poli au anunțat și care sunt prețurile biletelor de acces la derbyul cu concitadina alb-violetă. Prețul tichetelor de intrare pentru jocul de sâmbătă este de 25 de lei (preț general). Tichetele vor putea fi achiziționate numai în dimineața partidei, de la casieriile amenajate la arena ”Electrica”.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore