Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi, că își păstrează antrenor principal demis pe data de 13 octombrie. Clubul a anunțat și care va fi prețul biletelor de acces la jocul cu ASU Politehnica.

Poli Timișoara joacă, sâmbătă, derbyul local cu concitadina ASU Politehnica, în etapa a XIII-a a Ligii secunde. Partida va avea loc pe stadionul ”Eelectrica”, cu începere de la ora 11:00, iar pe banca gazdelor va lua loc cel care a condus echipa alb-violetă și până acum: adică recent demisul Ștefan Nanu. Acesta a fost ”pus pe liber” pe 13 octombrie 2018, iar miercuri, 17 octombrie, fosta prim-divizionară a anunțat că ”în urma unei analize interne, conducerea clubului nostru a decis reconfirmarea, până-n iarnă, a lui Ștefan Nanu în postul de antrenor principal. În perioada de întrerupere competițională, va urma o reevaluare completă a activității lui Nanu, a lotului de jucători și a staff-ului tehnico-administrativ”.

Altfel, reprezentanții clubului Poli au anunțat și care sunt prețurile biletelor de acces la derbyul cu concitadina alb-violetă. Prețul tichetelor de intrare pentru jocul de sâmbătă este de 25 de lei (preț general). Tichetele vor putea fi achiziționate numai în dimineața partidei, de la casieriile amenajate la arena ”Electrica”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.