Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportUn timişorean celebru alături de cel mai bun căpitan la României, de...

Un timişorean celebru alături de cel mai bun căpitan la României, de la Hagi încoace

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Anunţul oficial al lui Cristi Chivu că renunţă la activitatea fotbalistică, postat luni şi de Internazionale Milano pe site-ul oficial al echipei italiene l-a făcut pe celebrul prezentator tv, Virgil Ianţu, să-şi exprime mulţumirea pentru activitatea pe care reşiţeanul a avut-o, în mod deosebit, la echipa naţională a României.

„După o carieră impresionantă, Cristi Chivu se retrage de la echipa la care a jucat ultimii şapte ani şi cu care a câştigat Champions League. Un jucător exemplar şi un om foarte fain.

Mulţumim Cristi! Pentru tot ce ai făcut pentru noi şi pentru echipa naţională! V.” a scris Virgil Ianţu pe Facebook.

În cursul zilei de luni, 31 martie 2014, fundaşul Cristian Chivu a anunţat că se retrage din activitate, tot prin intermediul unui mesaj pe Facebook. Reşiţeanul spune că a intrat în lumea fotbalului ca un visător cu multe ambiţii şi o părăseşte cu câteva fire albe, jucătorul aducându-i totodată un omagiu tatălui său, care ar trebui să fie mândru de el. Mesajul său a fost preluat şi de portalul oficial al echipei de club pentru care a evoluat ultimele sezoane, Inter Milano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare