Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu: ”Olguța cârpește! Noi montăm un tramvai nou, Siemens!” EXCLUSIV

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

Așa cum vă arătam încă de ieri, la scurt timp după ce Olguța Vasilescu a postat pe Facebook un ”atac” la adresa administrației locale timișorene precizând că ”Recondiționarea unui tramvai la Timișoara costă 480.000!!! La Craiova costă 10.000”, reacțiile nu au întârziat să apară atât din parea timișorenilor de rând, care și-au exprimat părerile pe aceeași rețea de socializare, cât și a edilului Timișoarei, Nicolae Robu.

După ce i-am arătat ”ieșirea” Liei Olguța Vasilescu, pe Facebook, primarul Robu a făcut unele precizări vis-a-vis de vorbele-n vânt aruncate de pesedista aflată la conducerea orașului din Bănie. ”Eu și sute de repondenți considerăm că arată foarte bine și interiorul și exteriorul (tramvaielor reabilitate – n.r.). Dar diferența e că ea face cârpăceală, în timp ce noi montăm un tramvai nou (Siemens) pe o platformă recondiționată, pentru că doar platforma -șasiul, roțile și osiile- rămâne din tramvaiul inițial, restul se aruncă și se înlocuiește cu repere nou-nouțe, aceleași care se regăsesc pe tramvaiele Siemens de ultimă generație” a precizat Nicolae Robu, pentru Vocea Timișului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare