Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

TUPEU MAXIM! Olguța de Craiova atacă Timișoara! ”Noi modernizăm tramvaie cu 10.000 de euro”. Vezi cum arată tramvaiul reabilitat în Oltenia FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Primarul Capitalei Olteniei, Craiova, Lia Olguța Vasilescu s-a ”trezit” scriind pe Facebook cu puțin timp în urmă, în același stil în care o făcea acum câteva luni când anunța că Filarmonica din orașul său a ”reușit” primul concert ”altfel”, cu mult înaintea Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara, asta deși membrii filarmonicii timișorene desfășoară astfel de concerte de ani buni.

Revenind la postarea fără cap și fără coadă a pesedistei din fruntea Craiovei, aceasta a scris pe Facebook următorul mesaj: ”Recondiționarea unui tramvai la Timișoara costă 480 000!!! La Craiova costă 10 000”. Nu mai punem la socoteală faptul că nu a fost în stare nici măcar să scrie moneda în care se exprimă, Olguța omite să menționeze și dotările de care vor beneficia tramvaiele din Timișoara, comparativ cu cele pe care Regia Autonomă de Transport din Craiova le modernizează în curtea proprie.

Tramvaiele din Timişoara vor fi dotate după reabilitare cu un sistem de climatizare, unul de încălzire sub fiecare scaun, dar şi cu camere de supraveghere în interiorul vagoanelor, internet wireless și altele. Mai mult decât atât, sistemul de frânare va fi modernizat, iar caroseria va fi refăcută în totalitate. Motoarele folosite de tramvaie vor fi schimbate și ele ceea ce va duce la scăderea consumului de curent electric cu 25%.

Revenind la tramvaiele Olguței, aceasta nu face precizări referitoare la reabilitarea tramvaielor Craiovei, ce dotări suplimentare au primit acestea și mai ales ce fel de investiții s-au făcut în modernizarea garniturilor. ”Este mult mai silenţios după cum se poate observa” explica Olguța pentru ediție.ro, la începutul acestui an, atunci când oltenii se lăudau cu reabilitarea primului tramvai în schimbul a doar 9.200 de euro, unul care, din ceea ce se poate observa din imaginile de mai jos arată asemeni unor tramvaie din Timiș, construite în totalitate la Timișoara, în anii ’80, vopsite recent și cu un mobilier nou – nimic mai mult!

Imaginile de mai jos reprezintă ”fața” tramvaielor reabilitate care vor circula în curând pe șinele din Timișoara, în timp ce în înregistrarea video de mai jos se pot vedea cele trei tramvaie ”modernizate” cu care se laudă Olguța…

3 COMENTARII

  1. Marin REbecca …… tu sigur nu esti normala la cap , totul se bazeaza pe internet …poate alti nu au internet pe cartela si vor sa scrie colegului de la munca ca intarzie sau cine jtie ce .. sau sa citesti orice carte online …dar de unde sa sti tu rebecca ce inseamna progresul….cat despre alb violet …rebecca … sunt singurele culori acceptate in oras de un timisorean adevarat… daca era dupa tine faceai roz …! bv domnului primar ca e banatean adevarat !

  2. Jurnalistul daca dorea sa scoata in evidenta unde sunt cei 400.000 de euro putea sa o faca mai simplu. Trebuia sa puna poze cu tramvaiul din timisoara inainte de reabilitare si dupa reabilitare (scheme daca nu au inca poze reale) si la fel si cu tramvaiul din Craiova. Ma mira ca nimeni nu are acces la proiectul tehnic, asa s-ar putea vedea usor ce anume s-a reabilitat la tramvaiele din timisoara si la cele din craiova. Din cate stiu eu cele de la timisoara isi pastreaza doar boghiurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare