Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Haos generalizat! Sute de mii de euro nefiscalizați, zburdă-n voie, în Germania, printre clanurile de rromi din Timișoara, care se amenință cu incendierea morților și cu vărsarea de sânge prin toată Europa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Nici nu mai contează de la ce a pornit războiul între țiganii de mătase din Timișoara! Sau, mai mult decât orice, de partea cui se află dreptatea! Cert e că, sub privirile latente ale forțelor de ordine, în sânul comunității, situația conflictuală a escaladat și, indiferent din ce unghi sunt privite lucrurile, azi, s-a ajuns mult prea departe cu circul de sorginte etnică: imobil mânjit cu urină și fecale umane, criptă spartă și stropită cu benzină, mortul amenințat cu expunerea la soare și cu combustia iar viii cu vărsarea de sânge și cu exsangvinarea. Miza jocului, așa cum o știe toată suflarea, o reprezintă banii! Nu puțini, ci de ordinul sutelor de mii de euro. Evident, cash și pe orice colț de masă!

Fără niciun dubiu, așa cum rezultă din probe, lucrurile sunt extrem de clare, atât timp cât, dincolo de răcnete, țipete și acțiuni de guerilă, executate în miez de noapte, represaliile abundă în elemente de amenințare, șantaj, distrugere și câte și mai câte! Și, la finalul materialului, în format video și nu numai, voceatimisului.ro a atașat toate elementele care au legătură strânsă cu această poveste nebună și, mai mult decât orice, cu Codul Penal!

Până și azi, în marea lor majoritate, evidențele se regăsesc în spațiul public, mai exact pe anumite pagini de Facebook sau în cadrul unor transmisiuni live, realizate cu ajutorul aplicației de socializare. Absolut palpabile și la vedere!

Acum, ca să limpezim lucrurile, în centrul disputei dintre cele două clanuri de țigani tronează afaceri neîncheiate de câteva decenii care, acum, au căzut în sarcina copiilor și nepoților, ca să le lămurească. Se pare că totul ar fi plecat de la un teren pe care frații Mura și Toni Stancu, rromi extremi de bogați din Timișoara, l-au achiziționat din fonduri proprii… pe bani de nimic și pe care, ulterior, l-au vândut pe o sumă de circa 4 milioane de euro.

Una peste alta, acum vreo trei ani, după decesul lui Toni Stancu, un alt țigan, Ion Ciucur (Ciucurel), a emis pretenții financiare, de pe urma tranzacției comerciale, motivând că a intermediat cumpărarea suprafeței, în beneficiul fraților Stancu, și că a avut o înțelegere verbală de comision cu Toni, unul dintre frați. Altfel spus, că are dreptul la o cotă din câștigul de milioane de euro, rezultat de pe urma tranzacției funciare!

Unii zic că, deși Toni și Ciucurel ar fi fost prieteni la cataramă, reclamantul nu a avut nicio treabă cu achiziția terenului și nici nu ar fi intermediat combinația, ci ar fi aflat desprea ea, chiar din gura fraților Stancu. Și că, la acest moment, țiganul nu face altceva decât să profite!

De partea cealaltă, alții spun că Ciucurel este cel care i-ar fi indicat pământul lui Toni, care l-ar fi sărit din tranzacție, preferând să cumpere tarlaua, cot la cot cu fratele său, Mura. Oricum, ambele grupări nu exclud faptul că, având în vedere relația strânsă de amiciție dintre țiganii Toni Stancu și Ioan Ciucur, la un pahar de vorbă, acesta să-i fi promis tovarășului său… de-o ciorbă, probabil la insistențe și presiuni.

Războiul rozelor

Și de aici a început toată nebunia căci, după moartea lui Toni Stancu, lucrurile au escaladat, iar repercusiunile au început să curgă asupra urmașilor. Așa că, în ideea de pace și bună înțelegere, în perioada 25-26 noiembrie 2022, așa cum rezultă din probele video, atașate la finalul textului, în München – Germania, a fost convocat tribunalul țigănesc.

Cert e că, după audieri și dezbateri, staborul a decis ca Veber Stancu (fiul lui Toni), care și-a dorit să scape de amenințări, să-i plătească lui Ioan Ciucur suma de 100.000 euro. Ceea ce, conform imaginilor de pe peliculă, s-a și întâmplat, plata fiind efectuată, cash, de față cu martori, prin cinci teancuri de bani, ticsite cu hârtii valorice de câte 200 euro!

Se vede limpede cum suma de 100.000 de euro este preluată de Ciucurel, plasată familiei, care începe să numere bancnotă cu bancnotă, timp în care despăgubitul se jură că securea războiului a fost îngropată. Pe veci!

Acum, nici nu mai contează că prestația (pseudo)judecătorilor de la München, care s-au întrunit în inima Bavariei, după unii, a costat suma de 27.000 euro, iar după alții… 34.000 euro! Oricum, sentința din Germania, dictată de magistrații rromi Jămăilă și Ionelaș, a fost egală cu zero barat! Căci, așa cum reiese din probatoriu, pacea, promisă de războinicul Ciucurel, nu a mai venit.

Ba din contră, evenimentele au escaladat doar pentru că, după ce a încasat 100.000 de euro de pe linia lui Toni Stancu, privirile lui Ioan Ciucur s-au îndreptat înspre celălalt coproprietar al terenului de milioane de euro, Mura Stancu. Bineînțeles, sub raționamentul că, dacă unul a plătit cash, și celălalt frate este obligat să facă același lucru!

Așa că, după cum se desprinde din postările și live-urile de pe Facebook, în scenă a intrat fiul lui Ioan Ciucur (Ciucurel), Victor. Personaj care, de pe contul cu numele de Victor Rusu, dar și de pe alte două pagini – Detectivul Nurembergului și Surprize Wor Timisoara – s-a năpustit asupra familiei lui Milivoi Stancu (Mura).

Mai exact, Victor Ciucur a tăbărât pe nepotul lui Mura, Sein Angelco, cunoscut pe rețelele de socializare ca Alessio Gabor. Și se vede limpede, ca lumina zilei, că amenințările și șantajul au fost la ordinea zilei și că războiul psihologic a debutat, după un scenariu prestabilit, încă de la finele anului trecut, chiar de prin preajma Crăciunului.

Una peste alta, au început să curgă dedicațiile și postările cu tâlc: astăzi am o surpriză în Timișoara, orașul iubirii, la ora 12. Și gura de aur a lui Victor Rusu adevăr a grăit căci probele video demonstrează că, exact la miezul nopții dintre 10-11 februarie 2023, un individ cu cagulă a oprit în fața casei lui Mura Stancu și și-a exersat veleitățile de pictor contemporan, mânjind imobilul în care domiciliază debitorul… cu fecale și urină umane!

În regim de en-gros, cu o găleată! Adevărul e că și în luna decembrie 2022, chiar în pragul sărbătorilor de iarnă, casa din centrul Timișoarei, aflată în proprietatea lui Mura Stancu, a mai avut parte de o pictură rupestră de același gen și de un alt mesaj cu substrat, însoțit de poze, din aceeași direcție a lui Victor Rusu: Sărbători fericite, Mura!

Și a mai urmat o predicție, după ce casa lui Mura Stancu a fost decorată, în două rânduri, cu reziduri de natură umană: Mura Bogatu…urmează și la cimitir ceva frumos. Cert e că, și de data asta, fiul lui Ciucurel a dovedit că are puteri paranormale căci, în noapte de 4 martie 2023, cripta familiei Stancu din cimitirul de pe Calea Buziașului a fost spartă și devastată.

Asta după ce, inițial, cu câteva săptămâni înainte, același monument funerar mai avusese parte de un tratament special cu… benzină! Oricum, ca totul să fie cu suspans, mai apare o postare în spațiul public, imediat după incident. Una care le întrece pe toate: Mura, ți-am zis să-mi dai banii, nu ai vrut, ți-am promis că o să-l scot pe băiatul tău din criptă, uite că l-am scos și o să-i dau foc în zilele următoare, dacă nu îmi dai banii!

Presiune pe cervicală

Nici nu contează prea mult – poate doar pentru organele judiciare?! – că, înainte de desantul nocturn din cimitir, Victor Ciucur (alias Victor Rusu) și-a făcut un live pe Facebook, plimbându-se prin dreptul mormântului familiei lui Mura Stancu. Evident, nu e decât o simplă coincidență și nimic de blamat în faptul că țiganul a preferat mișcarea fizică, nu pe malul Begăi, ci printre morții de pe Calea Buziașului!

Până la urmă, fiecare cu fetișul lui! Important de reținut e că toate predicțiile lui Victor Ciucur – absolut toate – s-au adeverit. Ceea ce înseamnă că, dincolo de paranormal, fiul lui Ciucurel mai are un dar divin: puterea de a face lucrurile să se întâmple!

Și au mai fost multe: poze sugestive cu pistoale, alte zeci de live-uri pe rețele de socializare, în care păgubiții jură răzbunare și vărsare de sânge, imagini video cu mașinile de comando țigănești care intra în Nuremberg, localitatea de domiciliu a nepotului lui Mura. La un loc, plin de probe palpabile și incriminatorii, toate în detrimentul lui Victor Ciucur!

Una peste alta, azi, două lucruri sunt certe. Primul, că războiul între țiganii de mătase din Timișoara a depășit granițele României și, la ora actuală, se duce pe două fronturi – acasă și în deplasare! Cu aceleași arme, cu aceleași obiceiuri, indiferent de victime! Totul până la bani, fără nicio treabă cu dreptatea!

Mai mult decât orice, toată isteria asta dintre clanurile de rromi mai pune pe tapet un lucru despre care s-a tot vorbit în ultimul deceniu, atât în România, cât și UE. Mai exact, dincolo de ajutoarele sociale pe care le încasează prin toată Europa, de unde provin veniturile rromilor, sume colosale care le permit orice aroganță la nivel imobiliar și automobilistic?!

Cum de țiganii reușesc să se transforme în milionari în euro, doar din ajutoarele financiare de la stat, fără nicio altă sursă de venit declarată?! Că nu toți trăiesc din plațuri auto și nici din închirierea unor apartamente sau proprietăți pe care le dețin, de cele mai multe ori, nici măcar pe numele lor! Evident, de teama Fiscului!

Adevărul e că, la cum aruncă cu sutele de mii de euro, bani lichizi, la (pseudo)judecăți țigănești, fie că staborul se întrunește la Timișoara sau la München, e limpede că undeva…cuiva….îi scapă…ceva…

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

7 COMENTARII

  1. Vcdd-esti din romania la fel si ei vorbesc aceiasi LIMBA CA SI TINE RASIST -NU FACETI DISCRIMINARI AN ACEA TARA .WESTUL VA VEDE LA FEL PE TOTI EGAL CUM ARATATI .FURATORI-SI CRIMINALI ASA VA VAD EI PE VOI .SI VA CREDE NU EGZISTA TIGANI NUMAI RMANI.

  2. Totul porneste de la Procurorii si instantele corupte din România, cei care au dat deciziile pentru a nu fi incarcerati, deposedati de bunuri si toți cei care susțin aceasta ginta, care încearcă penetrarea masiva in populația rezidentiala atât pe cale naturala cât și prin politici sociale de rasa.

  3. Nu e avion,dar zboară. Nu e pasăre, e ……. . Îmi e scârbă de cum arată zona centrală din Timișoara. Oare pot sa îmi fac și eu un gard cum au ei, ceva turnulețe și sa îmi pun și vreo’ doi lei? Nimic nu se poate face fara implicarea celor din aparatul administrativ al orașului. Primul vinovat Primăria Timișoarei, concubinajul cu africanii rezistă.

    • Bãi scârbã aratã-mi o casã cu turnulețe în centrul Timișoarei, dacă nu erau să fie țigani nici acuma nu erau să fie renovate casele din centrul Timișoarei arătați-mi o casă cu prost gust în Timișoara frustraților

  4. Membrii staborului merită șî iei pensie specială, fără efortul lor luna August ar provoca și mai mult haos în Timișoara, iar veniturile milițienilor ar fi mult diminuate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore