Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu promite, pentru 2017, o pasarelă spectaculoasă şi un pod cu aspect mai futurist! Când încep lucrările

- Advertisement -

Anunţ important făcut de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, în legătură podurile promise la începutul acestui an. Edilul a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că dacă toate etapele birocratice sunt parcurse cu uşurinţă, lucrările la podurile de la Jiul şi ILSA vor începe în curând.

„Ceea ce pot să spun este că anul acesta vom da drumul la execuţie şi la ILSA, nu numai la Jiul. Eu am mai spus că mi-aş dori să se întâmple asta. În urma discuţiei pe care am purtat-o (n.e. – cu investitorul de la ILSA), sunt încrezător că se va putea întâmpla aşa. Desigur că licitaţiile nu sunt sub controlul nostru, după cum ştiţi şi dacă cumva licitaţia durează mai mult, o să putem intra pe teren în anul 2017, dar la începutul lui 2018 vom intra pe teren la ambele poduri şi la Jiul şi la ILSA. Dacă avem şansa ca licitaţiile să meargă mai repede, atunci vom începe execuţia pe teren a ambelor acestor poduri şi pentru mine va fi o bucurie că în sfârşit după 50 de ani se mai construiesc în Timişoara două poduri.(…) La Jiul nu am primit încă o reprezentare volumetrică, dacă vreţi o poză virtuală a podului. Am spus că aş vrea să nu fie un simplu pod. Am spus că dincolo de achitarea funcţionalităţii lui de element de legătură între cele două maluri ale Begăi, podul să vină şi cu un plus de valoarea arhitecturală pentru oraşul nostru. Nu am primit nici acum şi nu ştiu de ce durează atât pentru că în lunii mari ne-am înţeles despre ce e nevoie„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Deşi a refuzat să ofere detalii legate de proiect, Robu a dat asigurări că Timişoara va fi peste trei ani cu mult peste ceea ce este acum. Ulterior, primarul nu s-a putut abţine şi a comentat că „podul de la Jiul va avea un aspect mai futurist, iar cel de la ILSA va fi mai mult decât un simplu pod. Acolo o să fie un pod suplu, simplu, cu patru benzi pe Inelul II de circulaţie, şi la distanţă mică o să fie o pasarelă spectaculoasă cu piste de biciclete şi cu aleile pietonale”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore