Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dispărută de trei zile, timişoreanca deprimată nu a ajuns încă acasă. E căutată de jandarmi, pădurari și ISU Banat!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

E căutată de familie şi de forţele de ordine de trei zile, însă, fără succes. Femeia de 47 de ani din Timişoara, care a plecat de acasă fiind în depresie este căutată fără încetare de specialişti.

După ce IPJ Timiş a emis un comunicat de informare în care anunţa că semnalmente femeii sunt următoarele: înălţime 1.60-1.66 metri, 50-55 de kg, păr șaten, ondulat, ochi verzi, mesaje privind femeia dispărută au apărut şi pe panourile RATT. La data dispariţiei, Veronica Fejes purta o geacă de culoare albă, pantaloni blue-jeans și încălțăminte de culoare roz. Astăzi ISU Banat a informat că „împreună cu poliția, jandarmeria, gruparea mobilă, pădurari și Rescue Tm continuă misiunile de căutare – salvare pentru femeia în vârstă de 47 de ani dispărută în data de 21.02.2017. Misiunile sunt executate în zona Pădurii Verzi, iar pe lângă personalul angrenat sunt folosiți și câini de cautare-salvare”. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, trasmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare