Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zeci de maşini izbite de tren la treceri cu calea ferată, în ultimii trei ani. Date îngrijorătoare de la IPJ Timiş

- Advertisement -

Statistici îngrijorătoare vin de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş. Faptul că viteza este cauza principală celor mai multe accidente rutiere care au loc în ţara noastră nu mai este un secret pentru nimeni. Însă, neatenţia de care dau dovadă şoferii din Timiş are urmări extrem de grave.

Un raport prezentat în cadrul unei reuniuni a membrilor Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică arată că „În perioada 2014-2016 a fost înregistrat un număr de 64 de accidente de circulație la trecerile la nivel cu calea ferată din Timiș, cele mai frecvente fiind între stațiile CF Lovrin și Șandra, între stațiile CF Tomnatic și Sânnicolau Mare și la pasajul din apropierea stației CFR Margina”. Practic, 90% din accidentele care au loc la nivel cu calea ferată se petrec din vina şoferilor neatenţi. Secția Regională de Poliție Transporturi Timișoara și Sucursala Regională CF Timișoara au fost rugate de ATOP să vină cu soluţii pentru ca semnalizarea la nivel cu calea ferată să fie mai vizibilă pentru a preveni astfel de accidente.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore