Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişorean ambiţios: a insistat să se plimbe ilegal cu căruţa, aşa că...

Timişorean ambiţios: a insistat să se plimbe ilegal cu căruţa, aşa că a primit DOUĂ amenzi, în aceeaşi zi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În anul 2017 când nenumăraţi români îşi fac rate pentru a-şi cumpăra maşini scumpe, un timişorean este indrăgostit iremediabil de plimbările cu căruţa. Cât de mult iubeşte omul deplasarea cu vehiculul specific vieţii rurale? Atât încât a primit nu mai puțin de două amenzi în aceeași zi pentru că și-a scos căruţa pe drumurile publice.

„Ca urmare a unei sesizări, polițiștii locali s-au deplasat ieri dimineață, în jurul orei 10.00, pe str. Vasile Balmuș, unde s-a semnalat faptul că un bărbat circulă cu căruța într-o zonă de locuințe, în care acest lucru este interzis. Cel în cauză, un bărbat de 22 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost sancționat conform HCL 371/2007 modificată cu amendă de 500 de lei. Acesta a susținut că se va deplasa imediat la domiciliu, dar a continuat să se plimbe cu căruța prin oraș, fiind depistat, o oră mai târziu, pe str. Carpați, motiv pentru care a mai fost sancționat și la OUG 195/2002, deoarece pe lângă faptul că se deplasa cu căruța prin loc nepermis, nici nu avea elemente de înregistrare a vehiculului cu tracțiune animală prevăzute în actul normativ. În astfel de situații sancțiunile se ridică la 2175 lei. Cel în cauză a plecat ulterior spre domiciliu”, a transmis Poliția Locală din Timișoara.

Direcția de pe strada Lorena a mai avertizat și că proprietarii de căruțe care le scot pe drumurile publice „riscă și ridicarea vehiculelor și transportarea lor la depozitul SDM de pe Calea Șagului nr. 47. Anul trecut polițiștii locali au aplicat peste 130 de sancțiuni la acest capitol”.

Foto: Poliția Locală Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...