Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialIncredibil! ”Societatea Timișoara” cheamă timișorenii la MITING și face apel la români...

Incredibil! ”Societatea Timișoara” cheamă timișorenii la MITING și face apel la români să-l voteze pe Iohannis

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

timișorenii nu vor să fie ”roșii” sub nici o formă sau fel e știut demult deja, însă atunci când realizezi că în procesul electoral se implică inclusiv Societatea Timișoara, totul ia o altă întorsătură, cu atât mai mult cu cât e bine-știut ”cine” este Societatea Timișoara.

Pentru cei care nu știu: ”Societatea Timişoara s-a născut în prima lună după Revoluţia din decembrie 1989 ca urmare a confiscării acesteia, la Bucureşti, de către nomenclatura comunistă. Societatea Timişoara este fondată de un grup de intelectuali timişoreni care au participat nemijlocit la Revoluţia din Decembrie 1989, în zilele ei cele mai curate politic, din 15-17 decembrie 1989. Scriitori, jurnalişti, avocaţi, medici, ingineri şi cadre didactice universitare au alcătuit de atunci şi până astăzi nucleul tare al organizaţiei. Scopurile principale ale Societăţii sunt: apărarea drepturilor omului, promovarea şi susţinerea unei reale democraţii în spaţiul căreia libertatea cuvântului este de o importanţă vitală”.

Cu toate acestea, Societatea Timișoara a lansat o ”Chemare” către locuitorii capitalei Banatului. ”Societatea Timişoara cheamă timișorenii sâmbătă, 8 noiembrie, la ora 18:00, în fața Operei, la mitingul de protest împotriva încălcării principiilor democratice și ale statului de drept de către candidatul PSD+PRM Victor Ponta”.

Mai mult decât atât, Societatea Timișoara a lansat un mesaj clar de susținere a contracandidatului lui Ponta, Klaus Iohannis. ”Societatea Timişoara, consecventă principiilor Revoluţiei şi ale Proclamaţiei, îndeamnă alegătorii din ţară şi străinătate să iasă în număr cât mai mare la vot şi să îl voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale pe Klaus Iohannis.

Considerăm că o victorie în alegeri a lui Victor Ponta, candidatul PSD+PRM, ar fi o ameninţare la adresa statului de drept şi a libertăţilor democratice din ţara noastră” se arată într-un comunicat primit pe adresa redacției.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Protest în comuna Uivar, după schimbarea pe șest a viceprimarului liberal

Aproape 100 de persoane s-au mobilizat, ieri, în fața Primăriei Uivar, după ce majoritatea...

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...