Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bătrână descoperită MOARTĂ, în propria casă, de pompierii din Timișoara! Au intrat pe geam, după ce vecinii au sunat la 112 FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Întâmplare sinistră joi, 6 noiembrie 2014, în jurul orei 16:30. Un apel la Serviciul de Urgență 112 anunța că o femeie în vârstă nu a mai fost văzută ieșind din propirul apartament de câteva zile, iar vecinii presupun că aceasta ar fi paralizat în interiorul casei. Presupuneau, pentru că femeia nu avea pe nimeni apropiat, care să poată deschide ușa.

Un echipaj al Pompierilor s-a deplasat la fața locului, pe strada Deliblata, în dreptul bocului unde locuia femeia și, zărind o fereastră deschisă, la bucătăria apartamentului, au întins scara și au pătruns în interior, descoperind că femeia zăcea pe podea. Aceștia au descuiat ușa apartamentului pentru a face loc medicului venit de urgență cu Ambulanța. Doctorița a constat că femeia era decedată, iar după cum se prezenta cadavrul, medicul a confirmat pentru Vocea Timișului că femeia este decedată de 3-4 zile, vecinii confirmând că pe casa scării se simțea un miros destul de puternic și neplăcut. La aceeași locație a mai sosit și o mașină de Poliție.

Odată constatat faptul că femeia era decedată, la fața locului au fost trimiși criminaliștii, iar mai apoi un ”echipaj” al serviciului de pompe funebre al Institutului de Medicină Legală a ajuns pentru a ridica persoana decedată.

Întrucât femeia nu avea rude apropiate, care să o viziteze, oamenii legii au întâmpinat dificultăți în ceea ce privește rezolvarea acestui caz, iar medicii au reușit să găsească câteva documente din care și-au dat seama că femeia era foarte bolnavă, având mari probleme cardiace, ceea ce e posibil să-i fi adus sfârșitul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=QHScAfQfO1g&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare