Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mii de PETARDE și un scuter furat, descoperite de polițiștii din Timiș care căutau un HOȚ de butelii cu gaz!

- Advertisement -

Joi, 6 noiembrie 2014, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Deta, poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta au efectuat o percheziţie pe raza localităţii Jebel, la domiciliul unui tânăr de 18 ani bănuit de comiterea unui furt din societate comercială.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Oamenii legii au ajuns la concluzia că, în noaptea de 26 spre 27 septembrie a acestui an, tânărul ar fi sustras dintr-un rastel situat în apropierea unui bar, în localitatea Denta, opt butelii de gaz, în valoare de 2.400 de lei.

În urma percheziţiei, la domiciliul celui în cauză, poliţiştii au depistat 2 butelii despre care există suspiciuni că ar fi fost sustrase în noaptea respectivă, dar și un motoscuter care, în baza de date a IPJ Timiș, figurează ca furat din Germania încă din 2010, dar şi foarte multe obiecte pirotehnice deţinute fără drept. Despre cele 2.220 de petarde descoperite de poliţişti, tatăl tânărului, depistat în locuinţă, ar fi declarat că îi aparţin, fiind achiziţionate dintr-o piaţă, iar motoscuterul l-ar fi cumpărat în urmă cu câteva luni de la un bărbat.

Poliţiştii au procedat la ridicarea bunurilor în vederea continuării cercetărilor. Cercetările au fost extinse şi faţă de tatăl tânărului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru nerespectarea prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore