Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Român, căutat de INTERPOL, descoperit de polițiștii din Timiș la Ghiroda

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 27 august 2014, oamenii legii din cadrul Secţiei 1 de Poliție Rurală Timişoara, au depistat pe raza localităţii Ghiroda, judeţul Timiş, un tânăr de 32 de ani, urmărit internaţional.

Autorităţile din Germania au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de furt. Poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Suspectul a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, tânărul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, care vor dispune măsurile legale până la predarea către autorităţile germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare