Polițiștii lugojeni au trimis un copil de 15 ani la un centru de reeducare. Adolescentul este acuzat de mai multe furturi

- Advertisement -

Joi, 3 octombrie 2013, în jurul orei 10:00, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lugoj, în urma unor informaţii obţinute de la ”surse” s-au deplasat pe strada Făgetului, din orașul de pe Timiș, un minor pe numele căruia Judecătoria Lugoj a dispus măsura educativă a internării într-un centru de reeducare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Tânărul L. V., de 15 ani, din Lugoj, în noaptea de 31 iulie spre 1 august 2012 a pătruns într-o locuinţă situată pe raza orașului de domiciliu, prin escaladarea porţii de acces în curtea locuinţei şi forţarea lacătului uşii de acces în garaj, iar din interior a sustras un moped şi un aparat de sudură.

Cea de-a doua faptă care l-a ”ajutat” pe copil să ajungă în această situație, s-a desfășurat în noaptea de 6 spre 7 septembrie a aceluiași an, când, minorul a pătruns, prin escaladarea gardului, într-o altă locuinţă situată pe raza Lugojului şi profitând de faptul că uşa de acces în locuinţă era neasigurată, din interior a sustras un computer şi un televizor.

În ambele cazuri prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubiţilor.

Minorul a fost introdus în Centrul de Reeducare Buziaş.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare