Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii lugojeni au trimis un copil de 15 ani la un centru de reeducare. Adolescentul este acuzat de mai multe furturi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 3 octombrie 2013, în jurul orei 10:00, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lugoj, în urma unor informaţii obţinute de la ”surse” s-au deplasat pe strada Făgetului, din orașul de pe Timiș, un minor pe numele căruia Judecătoria Lugoj a dispus măsura educativă a internării într-un centru de reeducare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Tânărul L. V., de 15 ani, din Lugoj, în noaptea de 31 iulie spre 1 august 2012 a pătruns într-o locuinţă situată pe raza orașului de domiciliu, prin escaladarea porţii de acces în curtea locuinţei şi forţarea lacătului uşii de acces în garaj, iar din interior a sustras un moped şi un aparat de sudură.

Cea de-a doua faptă care l-a ”ajutat” pe copil să ajungă în această situație, s-a desfășurat în noaptea de 6 spre 7 septembrie a aceluiași an, când, minorul a pătruns, prin escaladarea gardului, într-o altă locuinţă situată pe raza Lugojului şi profitând de faptul că uşa de acces în locuinţă era neasigurată, din interior a sustras un computer şi un televizor.

În ambele cazuri prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubiţilor.

Minorul a fost introdus în Centrul de Reeducare Buziaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare