Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFemeie de 29 de ani reţinută de poliţiştii din Timişoara după ce...

Femeie de 29 de ani reţinută de poliţiştii din Timişoara după ce a furat borseta unui vânzător dintr-un magazin

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminică, 15 septembrie 2013, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială situată pe strada Behela, iar la un moment dat, profitând de neatenţia angajatului, au sustras geanta din material textil a acestuia ,care se afla sub pult. Paguba vânzătorului se ridica la circa 100 de euro, 900 de lei, acte personale şi carduri bancare.

În urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de marţi, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea Anişoarei A., de 29 de ani, din Timişoara, suspectată de comiterea faptei. Oamenii legii au recuperat geanta, actele personale şi cardurile bancare ale păgubitului.

Tânăra s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii au procedat la reţinerea pentru 24 de ore a suspectei, aceasta fiind introdusă în Arestul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectei şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare