Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii timişeni confiscă cereale cu tiru'. Peste 50 de tone de grâu...

Poliţiştii timişeni confiscă cereale cu tiru’. Peste 50 de tone de grâu fără documente, la un singur control

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum anunţau încă de săptămâna trecută, poliţiştii timişeni continuă acţiunile în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Ieri, 17 septembrie 2013, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au oprit pentru control, pe Calea Torontalului, două autotrenuri încărcate cu cereale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că cele două transporturi aparţineau unei societăţi din Timişoara, iar conducătorii auto nu deţineau documente legale de provenienţă.

Poliţiştii au stabilit că în cele două autotrenuri se aflau nu mai puţin de 50.120 de kg de grâu, după care au trecut la sancţionarea contravenţională a reprezentanţilor societăţii. Aceştia au primit amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cerealele au fost ridicate în vederea confiscării.

ATENŢIE! Acţiunile poliţiştilor continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Atenţie, şoferi! Se circulă cu restricţii pe Calea Torontalului

Primăria Timişoara anunţă restricționarea traficului rutier pe Calea Torontalului! Este vorba despre tronsonul cuprins...

Pedeapsa uimitoare pe care un barbat i-a aplicat-o mamei sale dupa o cearta

S-a certat crunt cu mama sa şi a decis să îi aplice o corecţie...

Primarul Robu, audiat la sediul IPJ Timis, in dosarul portii prabusite. Ce declara

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și viceprimarul Dan Diaconu au fost audiați, în această dimineață,...