La data de 31 mai, poliţiştii municipiului Lugoj şi cei din cadrul I.P.J. Caraş Severin – Postul de Poliţie Copăcele au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea menţionată anterior, bănuit de furtul mai multor autoturisme de pe raza judeţului Timiş.

Tânărul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Zorile, din judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea un autoturism pe care l-ar fi sustras în noaptea de 30 spre 31mai de pe raza localităţii Belinţ, judeţul Timiş.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în perioada 15 decembrie 2013 – 30 mai 2014, ar fi sustras alte şase autoturisme de pe raza municipiului Lugoj. Prejudiciul a fost recuperat parţial, poliţiştii reuşind, până în prezent, să identifice şi să restituie păgubiților şase din cele şapte autoturisme sustrase de cel în cauză.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Timiş pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.