Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara va avea spital regional pe bani europeni, promite europarlamentarul Cristian Bușoi

- Advertisement -

Cristian Bușoi, proaspăt ales europarlamentar, a declarat că va face tot posibilul pentru ca Timișoara să beneficieze de fonduri pentru construirea unui spital regional. Liberalul a explicat că fondurile pentru un astfel de proiect vor veni de la Bruxelles și nu de la București, după cum era promis initial de către Guvernul Ponta. Astfel, europarlamentarul a promis că din banii care vor ajunge în România de la Uniunea Europeană pentru sănătate, pe fondul programului de finanțare 2013-2021, se vor construi trei astfel de spitale în România, iar unul dintre ele va fi obligatoriu în capital Banatului.

„Mă voi asigura că o parte din banii care vor ajunge în România de la Uniunea Europeană, pentru sănătate, vor fi alocați pentru construirea a cel puțin trei spitale regionale de urgență, iar în mod obligatoriu unul va trebui realizat la Timișoara. Trebuie să ne luptăm pentru ca Timișoara să aibă un spital regional, avem toate argumentele necesare, medici pregătiți”, a promis Bușoi.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore