Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii au sărbătorit Ziua Copilului împreună cu cei mici FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au fost prezenţi în Parcul Copiilor, din Timişoara, pentru a sărbători alături de copii „Ziua Internaţională a Copilului”. Astfel, luptătorii din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, împreună cu poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Rutier şi din cadrul Serviciului Criminalistic le-au prezentat copiilor elemente  de tehnică din dotarea inspectoratului.

La standurile poliţiei, copiii au avut ocazia să se familiarizeze cu specificul muncii poliţiştilor şi să ia contact direct cu autospecialele şi echipamentele performante folosite de oamenii legii în activitatea zilnică. De asemenea, poliţiştii le-au oferit copiilor pliante cu sfaturi utile pentru a-şi proteja viaţa, bunurile sau pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere.

Vă reamintim că activităţile au debutat la data de 27 mai, când poliţiştii timişeni au fost alături de copii într-un centru comercial din Timişoara, unde le-au prezentat acestora mesaje preventive pe teme precum regulile de circulaţie pe drumurile publice, modul de relaţionare cu cei din jur, în special cu persoanele străine, consecinţele comportamentelor neadecvate în şcoală şi pe stradă, siguranţa pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare