ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

De 1 Iunie, copiii si parintii viziteaza GRATUIT Muzeul National al Banatului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În acest weekend, copiii au un motiv de sărbătoare în plus: este Ziua Internațională a Copilului, iar cadoul oferit celor mici de Muzeul Național al Banatului este intrarea gratuită, alături de părinți, în incinta instituției.

După Ziua Internațională a Muzeelor din acest an, care a avut un succes extraordinar în rândul celor mici, Muzeul Național al Banatului oferă în dar bilete gratuite pentru vizitarea celor cinci expoziții pe care le găzduiește în acest moment. ”Îi așteptăm pe copii sâmbătă și duminică, împreună cu părinții, să viziteze colecțiile Patrimonium 2018, Cliobox, Marea Unire Reflectată în colecțiile Cabinetului de Stampe al Academiei Române din București, Out of Time, expoziția «Muzeul Popa’s» – unde artiști vor realiza pe loc portretele copiilor. Nu în ultimul rând, pregătim pentru cei mici și un Fashion Photo Corner”, transmit reprezentanții instituției, care le mai solicită copiiilor să le scrie ce le-a plăcut cel mai mult în Cartea de onoare, pe Facebook sau Instagram, dar și ce și-ar dori să vadă anul acesta la Muzeul Național al Banatului.

Expozițiile temporare sunt deschise în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar intrarea se face de pe strada Martin Luther, nr. 4 (în incinta Bastionului Maria Theresia – Mansarda B1, Mansarda B2).

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore