Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De 1 Iunie, copiii si parintii viziteaza GRATUIT Muzeul National al Banatului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În acest weekend, copiii au un motiv de sărbătoare în plus: este Ziua Internațională a Copilului, iar cadoul oferit celor mici de Muzeul Național al Banatului este intrarea gratuită, alături de părinți, în incinta instituției.

După Ziua Internațională a Muzeelor din acest an, care a avut un succes extraordinar în rândul celor mici, Muzeul Național al Banatului oferă în dar bilete gratuite pentru vizitarea celor cinci expoziții pe care le găzduiește în acest moment. ”Îi așteptăm pe copii sâmbătă și duminică, împreună cu părinții, să viziteze colecțiile Patrimonium 2018, Cliobox, Marea Unire Reflectată în colecțiile Cabinetului de Stampe al Academiei Române din București, Out of Time, expoziția «Muzeul Popa’s» – unde artiști vor realiza pe loc portretele copiilor. Nu în ultimul rând, pregătim pentru cei mici și un Fashion Photo Corner”, transmit reprezentanții instituției, care le mai solicită copiiilor să le scrie ce le-a plăcut cel mai mult în Cartea de onoare, pe Facebook sau Instagram, dar și ce și-ar dori să vadă anul acesta la Muzeul Național al Banatului.

Expozițiile temporare sunt deschise în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar intrarea se face de pe strada Martin Luther, nr. 4 (în incinta Bastionului Maria Theresia – Mansarda B1, Mansarda B2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Artiștii din Timișoara vor cânta gratis, pentru a-i ajuta pe cei loviți de furtuna de duminica trecută

Concert caritabil, la Timișoara, în 8 octombrie. Pe scena din Piața Victoriei vor concerta...

Distracţie pe cinste de 1 iunie, în Parcul Copiilor. Atracţiile la care s-au format cozi

Super distracţie în Timişoara. Însoţiţi de părinţi sau bunici micuţii din capitala Banatului au...

Program special de 1 Iunie, pregătit de Primăria Timișoara. Lista completă cu surprize pentru pitici

Un program variat, plin de activități distractive și suprize - de asta vor avea...