Foto: Arhivă

Două școli generale și două gradinițe cu program prelungit au intrat sau urmează să intre într-un amplu proces de eficientizare energeticăm susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că grădinițele cu program prelungit nr. 11 și 27, dar și două școli generale, nr. 2 și 24, sunt sau urmează să intre într-un proces de eficientizare energetică.

Școlile și grădinițele Timișoarei sunt o prioritate pentru Primăria Timișoara, cel puțin asta susține edilul capitalei Banatului, într-o postare pe Facebook. ”Mai multe școli și grădinițe vor fi beneficiarele unor lucrări importante de eficientizare energetică și înfrumusețare. În lucru au intrat deja sau urmează să intre în câteva zile, fiind făcută predarea de amplasament către constructor:
• Grădinița PP 11, de pe str. Versului;
• Școala Generală nr. 2, de pe str.Mureș;
• Școala Generală nr. 24, din zona Dacia;
• Grădinița PP 27, din zona Dacia.”
, a postat Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare favorită, fără a mai comenta ironic la adresa celor care nu apreciază laudele sale, acesta încheind postarea cu ”Dacă susțineți acordarea de importanță specială școlilor și grădinițelor, dați Like”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.