Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieDoua scoli generale si doua gradinite din Timisoara intra in reabilitare

Doua scoli generale si doua gradinite din Timisoara intra in reabilitare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Două școli generale și două gradinițe cu program prelungit au intrat sau urmează să intre într-un amplu proces de eficientizare energeticăm susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că grădinițele cu program prelungit nr. 11 și 27, dar și două școli generale, nr. 2 și 24, sunt sau urmează să intre într-un proces de eficientizare energetică.

Școlile și grădinițele Timișoarei sunt o prioritate pentru Primăria Timișoara, cel puțin asta susține edilul capitalei Banatului, într-o postare pe Facebook. ”Mai multe școli și grădinițe vor fi beneficiarele unor lucrări importante de eficientizare energetică și înfrumusețare. În lucru au intrat deja sau urmează să intre în câteva zile, fiind făcută predarea de amplasament către constructor:
• Grădinița PP 11, de pe str. Versului;
• Școala Generală nr. 2, de pe str.Mureș;
• Școala Generală nr. 24, din zona Dacia;
• Grădinița PP 27, din zona Dacia.”
, a postat Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare favorită, fără a mai comenta ironic la adresa celor care nu apreciază laudele sale, acesta încheind postarea cu ”Dacă susțineți acordarea de importanță specială școlilor și grădinițelor, dați Like”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare