Artiștii din Timișoara vor cânta gratis, pentru a-i ajuta pe cei loviți de furtuna de duminica trecută

- Advertisement -

Concert caritabil, la Timișoara, în 8 octombrie. Pe scena din Piața Victoriei vor concerta Cargo, Implant pentru Refuz, Bega Blues Band, Survolaj, Sonatic și Jazzy Beat. Banii strânși din vânzarea de bilete vor fi donați pentru intervențiile reparatorii necesare la diverse școli și spitale în urma furtunii.

Inițiativa le-a aparținut chiar artiștilor, care au considerat că este oportun să își pună la bătaie talentul, gratuit, pentru a da o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

„Este o inițiativă a prietenului meu Ilie Stephan, care m-a sunat la un moment dat și m-a întrebat ce părere am despre idee, i-am spus că nu pot decât să o salut și să o sprijin și ne-am înțeles ca el să se ocupe de capacitarea și a altora și fără ezitare și alții mulți prieteni de-ai mei și ei au confirmat că vor veni și a rămas data de 8 octombrie. Va fi o zi plină de reprezentații care vor avea loc în Piața Libertății. Piața Libertății va avea toate accesele sub control și se va putea pătrunde în piață doar cu bilet. Evident nu e stabilit încă cât va costa biletul, dar biletul trebuie plătit pentru a strânge bani pentru suportarea unei părți din costurile conexe intervențiilor remediative din urma furtunii. Evident numai la școli intervențiile costă 20 de milioane de lei. Sunt pagube mult mai mari. Nu se pune problema de a rezolva probleme atât de mari cu banii pe care îi vom strânge la concert, dar e un moment extrem de greu al orașului și trebuie să fim solidari”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img