Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tu câți bani ai da să-ți cumperi telefonul… tău? Caz INCREDIBIL descoperit de polițiștii locali din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică aflați în patrulare în zona centrală a Timișoarei au fost sesizați de un cetățean care le-a semnalat faptul că a fost abordat de o altă persoană ce îi oferea spre vânzare un telefon mobil. Cel care a făcut sesizarea a mai declarat că el însuși a rămas fără telefonul mobil care i-a fost sustras în urmă cu aproximativ două luni și pentru care a depus plângere la Secția 2 Poliție.

Oamenii legii angajați ai Primăriei Timișoara s-au deplasat la locul stabilit de întâlnire, pe str. N. Lenau, unde l-au depistat pe G. Cristian, de 20 de ani, din Timișoara. Acesta oferea spre vânzare chiar telefonul celui care a făcut sesizarea și pentru care păgubitul avea chitanțe și facturi prin care dovedea că îi aparține.

Vânzătorul a declarat că și el la rândul lui ar fi cumpărat telefonul de la o altă persoană. Drept urmare cel depistat a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare