Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAu intrat pe geam și au furat 8000 de țigări. Acum sunt...

Au intrat pe geam și au furat 8000 de țigări. Acum sunt cercetați de poliție

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În noaptea de 21 spre 22 iunie, în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-o societate comercială, situată pe raza municipiului, se află două persoane despre care există suspiciuni că ar sustrage bunuri.

Deplasându-se de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au depistat doi tineri, de 24 şi 25 de ani, ambii din Timişoara, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. În fapt, cei doi ar fi pătruns în societatea comercială prin forţarea unui geam, iar din interior ar fi sustras aproape 8000 de ţigarete. Prejudiciul în valoare de aproape 5500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate persoanei păgubite.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestora fiind emise mandate pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare