ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Au intrat pe geam și au furat 8000 de țigări. Acum sunt cercetați de poliție

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În noaptea de 21 spre 22 iunie, în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-o societate comercială, situată pe raza municipiului, se află două persoane despre care există suspiciuni că ar sustrage bunuri.

Deplasându-se de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au depistat doi tineri, de 24 şi 25 de ani, ambii din Timişoara, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. În fapt, cei doi ar fi pătruns în societatea comercială prin forţarea unui geam, iar din interior ar fi sustras aproape 8000 de ţigarete. Prejudiciul în valoare de aproape 5500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate persoanei păgubite.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestora fiind emise mandate pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore