Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Politistii batausi din cadrul IPJ Timis petrec sarbatorile alaturi de familie. Ce au decis magistratii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis. Cei trei poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş şi jandarmul care sunt cercetaţi pentru că au bătut doi tineri de 34 de ani, pe care i-au confundat cu doi infractori în timpul unei operaţiuni pentru prinderea unui urmărit general, vor petrece sărbătorile alături de familie.

După ce au fost închişi vreme de 24 de ore, cei trei poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi jandarmul au primit detenţie la domiciliu pentru de 30 de zile.

Conform datelor furnizate de Parchet, Tribunalul Timiș a decis arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a lui Gavrilă Eugen, Țicu Dorin, Necula Marius și Gruber Alexandru. Decizia nu este definitivă putând fi contestată în termen de 48 de ore. Date legate de filmul bătăii primite de tineri puteţi afla aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare