Acasă Stiri VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

3
48790
tepar-enel-trade-srl

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit la uşile caselor cu un barbat care pretindea că ar fi de la compania Enel.

Surprize! Surprize! Azi, imediat după prânz, un individ, îmbrăcat „corespunzător” în trening, a început să bată pe la porțile locuitorilor din Cartierul Plopi din Timișoara. În primă fază, fără a pezenta o legitimaţie de serviciu, omul i-a anunțat pe proprietari că este angajat al Enel şi că titularii de contracte „trebuie să-şi reînnoiască contractele” cu instituția pe care o reprezintă pentru furnizarea de energie electrică. Doar că, la un moment dat, norocul i s-a înfundat, după ce a bătut la uşa unui cetăţean, care avea mai mulţi câini la curte. Angajatul a fost rugat să aştepte ca proprietarul casei să iasă în faţa imobilului, pentru că nu putea să lege câinii şi, implicit, nu putea să fie poftit înăuntru pentru a semna ,,prelungirea contractului”. Atitudinea reprezentatului companiei a fost una complet deplasată, acesta refuzând să semneze orice document în faţa casei. Când a fost rugat să se legitimeze, individul a plecat, ulterior, oprindu-se la un alt imobil.

Ghinion: casă de polițist! Aşa că nu a mai mers cu refuzul de legitimare! Nu mică i-a fost surprinderea omului legii, când a constat că, de fapt, bărbatul nu era angajat Enel, ci un reprezentant al companiei… Enel Trade SRL! Din informaţiile obţinute de Vocea Timişului, omul a cerut şi altor locuitori din Cartierul Plopi să îi ofere nu doar buletinele ci chiar şi cartea funciară a imobilelor.

UPDATE: Am primit azi dimineață pe adresa redacției, numele cetățeanului care se dădea drept angajat ENEL, iar acesta se numește Tihomir Giurici.

Atenție mare la țepari!

3 COMENTARII

    • Monika ei se dau drept angajati ENEL si de fapt sunt o companie privata care vor sa agate lumea cu contracte noi la srl-ul lor. Taranul asta din filmare tinea cu degetul acoperita legitimatia unde scria TRADE SRl….se vedea doar ENEL.Poate fi incadrat lejer la inselaciune….Dupa ce-i agata pe naivi cu contracte chipurile din partea ENEL, schimba contoare, tarife si esti la mana lor…..Sunt o firma a uni smecher de partid probabil, abonat la contracte cu statul. La mine si vecinii mei si-a luat o mare teapa! De aia am ales sa facem publica filmarea si un articol cu derbedeul asta. Lumea trebuie sa fie atenta la teparii astia.

    • Nu este o teapa ceea ce se intampla este o prostie ,intradevar domnul este mai in varsta daca pot sa il numesc domn,si este mai necizelat ,dar dansul nu face o ilegalitate ,contractele se reinnoiesc peste tot sunt sute de mii de oameni care au facut asta asa ca stati linistita ,o seara faina !(cu omul este cel mai greu sa lucrezi )Daca tu te duci la om sa iti faci treaba si el te ia ca pe un criminal reactia e justificata ,mai putin :”eu nu scriu pe banca” :))))))) se poate suna simplu la enel si il verifica 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.