VIDEO! Timișoara, invadată de țepari care se dau reprezentanții Enel. Vezi cum acționează

- Advertisement -
Atenție mare cui deschideți ușa și ce acte semnați! Mai mulți locuitori din Cartierul Plopi din Timișoara s-au trezit la ușile caselor cu un bărbat care pretindea că ar fi de la compania Enel.
Surprize! Surprize! Azi, imediat după prânz, un individ, îmbrăcat „corespunzător” în trening, a început să bată pe la porțile locuitorilor din Cartierul Plopi din Timișoara. În primă fază, fără a prezenta o legitimație de serviciu, omul i-a anunțat pe proprietari că este angajat al Enel și că titularii de contracte „trebuie să-și reînnoiască contractele” cu instituția pe care o reprezintă pentru furnizarea de energie electrică.

Doar că, la un moment dat, norocul i s-a înfundat, după ce a bătut la ușa unui cetățean, care avea mai mulți câini la curte. Angajatul a fost rugat să aștepte ca proprietarul casei să iasă în fața imobilului, pentru că nu putea să lege câinii și, implicit, nu putea să fie poftit înăuntru pentru a semna ,,prelungirea contractului”.

Atitudinea reprezentatului companiei a fost una complet deplasată, acesta refuzând să semneze orice document în fața casei. Când a fost rugat să se legitimeze, individul a plecat, ulterior, oprindu-se la un alt imobil.

Ghinion: casă de polițist! Aşa că nu a mai mers cu refuzul de legitimare! Nu mică i-a fost surprinderea omului legii, când a constat că, de fapt, bărbatul nu era angajat Enel, ci un reprezentant al companiei… Enel Trade SRL!

Din informațiile obținute de Vocea Timișului, omul a cerut și altor locuitori din Cartierul Plopi să îi ofere nu doar buletinele ci chiar și cartea funciară a imobilelor.

UPDATE: Am primit azi dimineață pe adresa redacției, numele cetățeanului care se dădea drept angajat ENEL, iar acesta se numește Tihomir Giurici.

Atenție mare la țepari!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Delgaz Grid: clujenii, campioni nationali la furtul de gaze; iesenii la curent!

Specialiştii Delgaz Grid au identificat, în perioada ianuarie –...

Sfaturi practice: Cum poti reduce costurile la energie cu ajutorul iluminatului inteligent

Becurile economice sau cu LED pot aduce economii anuale...

Incendiile de vegetatie, PERICOL pentru sistemele de distributie a gazelor si curentului

Incendiile necontrolate de vegetaţie afectează atât funcţionarea sistemului de...

ENEL inchide toate magazinele maine si sambata! Afla cum poti plati facturile

Toate magazinele Enel din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi...

ENEL lasa o parte din Timisoara fara apa calda si incalzire

Compania locală de termoficare, Colterm, informează timișorenii că mâine...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img