Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO! Timisoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanții Enel. Vezi cum acționează

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Atenție mare cui deschideți ușa și ce acte semnați! Mai mulți locuitori din Cartierul Plopi din Timișoara s-au trezit la ușile caselor cu un bărbat care pretindea că ar fi de la compania Enel.

Surprize! Surprize! Azi, imediat după prânz, un individ, îmbrăcat „corespunzător” în trening, a început să bată pe la porțile locuitorilor din Cartierul Plopi din Timișoara. În primă fază, fără a pezenta o legitimaţie de serviciu, omul i-a anunțat pe proprietari că este angajat al Enel şi că titularii de contracte „trebuie să-şi reînnoiască contractele” cu instituția pe care o reprezintă pentru furnizarea de energie electrică.

Doar că, la un moment dat, norocul i s-a înfundat, după ce a bătut la ușa unui cetățean, care avea mai mulți câini la curte. Angajatul a fost rugat să aștepte ca proprietarul casei să iasă în fața imobilului, pentru că nu putea să lege câinii și, implicit, nu putea să fie poftit înăuntru pentru a semna ,,prelungirea contractului”.

Atitudinea reprezentatului companiei a fost una complet deplasată, acesta refuzând să semneze orice document în fața casei. Când a fost rugat să se legitimeze, individul a plecat, ulterior, oprindu-se la un alt imobil.

Ghinion: casă de polițist! Aşa că nu a mai mers cu refuzul de legitimare! Nu mică i-a fost surprinderea omului legii, când a constat că, de fapt, bărbatul nu era angajat Enel, ci un reprezentant al companiei… Enel Trade SRL!

Din informațiile obținute de Vocea Timișului, omul a cerut și altor locuitori din Cartierul Plopi să îi ofere nu doar buletinele ci chiar și cartea funciară a imobilelor.

UPDATE: Am primit azi dimineață pe adresa redacției, numele cetățeanului care se dădea drept angajat ENEL, iar acesta se numește Tihomir Giurici.

Atenție mare la țepari!

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=rmclN8CHoF4]

2 COMENTARII

    • Nu este o teapa ceea ce se intampla este o prostie ,intradevar domnul este mai in varsta daca pot sa il numesc domn,si este mai necizelat ,dar dansul nu face o ilegalitate ,contractele se reinnoiesc peste tot sunt sute de mii de oameni care au facut asta asa ca stati linistita ,o seara faina !(cu omul este cel mai greu sa lucrezi )Daca tu te duci la om sa iti faci treaba si el te ia ca pe un criminal reactia e justificata ,mai putin :”eu nu scriu pe banca” :))))))) se poate suna simplu la enel si il verifica 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare