ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Investitii Enel. Primarul Robu anunta ca in zona de sud a Timisoarei nu mai sunt pene de curent

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bezna de pe marile bulevarde din Timișoara sau de pe străzile mici dintre blocuri va fi o amintire. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, dă asigurări că prin intervenția sa la conducerea Enel Distribuție a determinat compania să facă investiții în infrastructura de iluminat public. Robu spune că primele investiții au fost făcute, iar rezultatele se văd, după cum era de așteptat, în zona de sud a orașului, acolo unde edilul locuiește.

„Explicația este că s-a intervenit la nivel de infrastructură. Eu am spus după ce am avut acea ieșire la adresa Enel Distribuție și am spus că o să fac compania de râs în toată lumea. Am avut o discuție cu conducerea companiei și mi s-a promis că se vor face investiții (…) și s-au ținut de cuvânt. Nu pot să fiu mulțumit, dar apreciez progresul făcut„, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore