Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cu ce amenzi s-au ales patru tineri care lipeau afise cu teapa cu masini de cusut de zeci de mii de euro

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Vigilența polițiștilor locali din Timișoara i-a scutit pe mulți timișoreni de o țeapă de mii de euro.
Oamenii legii au prins și amendat patru tineri care lipeau afișe legate de înselătoria cu mașini de cusut nemțești.
Cei care dețin astfel de mașini sunt amăgiți cu promisiunea unui câștig de zeci de mii de euro, contra a doar câteva mii de euro cât îi costă să cumpere o mașină pereche pentru cea pe care o dețin.
Odată cumpărară mașina, oamenii rămân cu banii dați și cu visul câștigului care nu mai devine realitate.

„Polițiștii locali au depistat în aceste zile, în zona centrală a municipiului, pe Bdul Revoluției, pe Bdul Michelangelo, în Parcul Copiilor, patru tineri care lipeau afișe publicitare pe stâlpii de iluminat și pe transformatoarele de curent, afișe prin care se anunța intenția de cumpărare a unor obiecte vechi. Astfel, ca urmare a constatărilor din teren, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au întocmit procesele verbale de sancționare în cazul celor surprinși împânzind orașul cu afișe, amenzile fiind aplicate în conformitate cu prevederile Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate. Reamintim că potrivit actului normativ menționat, această faptă este interzisă, sancțiunile fiind încadrate între 500 și 5000 lei„, transmite Poliția Locală Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore