După ce a cerut ajutor de la Mitropolitul Banatului privind circulația vaporașelor, Primăria Timișoara a dat în judecată Guvernul României

- Advertisement -

După zeci de adrese trimise către guvern și către ministerele din subordine și aproape doi ani de așteptări, Primăria Timișoara a acționat în instanță Guvernul României și Ministerul Transporturilor pentru „obligare emitere act administrativ” privind circulația celor șapte vaporașe cumpărate de municipalitate pentru transportul în comun pe Bega.

„Dacă nu merge cu lobby, o să facă Curtea de Apel ce trebuie. Sunt convins. Nu îmi închipui că cineva poate lăsa lucrurile în aer. Să facă lobby cine vrea. Eu procedez cât se poate de respectuos, dar nu se poate să meargă la nesfârșit. (…) Pentru că Înalt Preasfinția Sa a avut o deplasare la București cu o altă problemă, l-am rugat și i-am dat adresa către domnul ministru Stănescu și l-am rugat să ridice și domnia sa problema. Nu merge cu nimic, nici cu cădelnița, nu merge. Atunci să încercăm cu Curtea de Apel și Comisia Europeană. Ce să facem. Efectiv eu sunt disperat pentru că ne-am făcut temele și e nedrept ca Timișoara să piardă șase milioane de euro”, a explicat primarul Nicolae Robu astăzi.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare