AcasăStiriAdministratieCirc in plenul CL Timisoara pe tema inchirierii sediului PSD Timis. Ce...

Circ in plenul CL Timisoara pe tema inchirierii sediului PSD Timis. Ce a decis primarul Robu

PSD Timiș ar putea rămâne fără sediul de pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara. Asta după ce proiectul care prevedea prelungirea contractului semnat în 2012, pe vremea când PSD și partidul primarului Nicolae Robu erau în USL, a fost retras de pe ordinea de zi chiar de edil. Acesta a explicat că respectivul contact prin care PSD plătește 1.500 de lei pe lună pentru o sediul cu etaje și curte generoasă nu poate fi prelungit fără o dezbatere publică.

„Mie să îmi prezentați unde scrie că trebuie să fie dezbatere publică. Nu pot să pun pe ordinea de zi cu orice preț acest proiect. Eu nu procedez discreționar și respect regulile jocului. Așa sunteți obișnuiți să nu respectați nimic că sunteți mari și tari. Dacă acolo scrie că se poate prelungi prin acordul părților după dezbatere publică, cine poate încălca legea. Nu e negociabil. Să ne înțelegem, propunerea de ordine de zi o fac eu. Vreau să înțelegeți că nu o să îl introduc pe ordinea de zi. Ba mai mult, o să analizăm dacă mai avem ce prelungi și atunci o luăm de la capăt. Depuneți cererea. E o variantă bună de lucru. Nu se pune problema prelungirii”, a spus primarul Robu în cadrul ședinței de plen. Cu toate obiecțiile din partea aleșilor locali PSD Timiș care au atenționat că astfel de încalcă legea, proiectul nu a fost repus pe ordinea de zi. Mai mult, acesta va ajunge pe masa aleșilor locali doar după ce în cauză va avea loc o dezbatere publică.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente