Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ȘOCANT Tineri băgați în spital de oamenii legii, la Timișoara. UPDATE Cine sunt poliţiştii care i-au bătut

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Caz şocant în Timişoara unde doi tineri au fost snopiţi în bătaie de oamenii legii, mai rău ca pe vremea Miliţiei. Tinerii au fost opriţi în trafic, aseară, în cadrul unei operaţiuni de căutare a unor urmăriţi internaţionali desfăşurată în comun de IPJ Timiş şi Jandarmerie şi fiindcă au fost confundaţi cu doi infractori au fost reţinuţi de oamenii legii.

Şi nu oricum, ci trântiţi la pământ şi imobilizaţi cu brutalitate, calcati cu picioarele pe cap, deşi le-au explicat oamenilor legii că nu sunt infractorii pe care îi caută şi că pot dovedi cu actele din maşină acest lucru.

Deşi greşeala s-ar fi putut remedia după o simplă verificare în baza de date, lucrurile au luat o turnură demnă de vremurile de dinainte de 1989. Asta pentru că cei doi tineri au fost transportaţi la maşini separate şi au fost grav bătuţi de oamenii legii, care purtau cagule pe faţă.

Fiind în stare de şoc, tinerii nu pot spune deocamdată dacă au fost bătuţi de jandarmi sau de mascaţii de la IPJ. În urma bătăii, unul din ce doi a ajuns la spital cu splina rupta, iar celălalt cu lovituri extrem de grave în aceeaşi zonă, dar şi cu trei coaste rupte. Cei doi sunt internaţi momentan la spitalul de urgenţă, cel cu splina ruptă fiind operat pentru a i se îndepărta organul. Conform unor surse din IPJ în cazul de aseară a fost sesizat Parchetul pentru purtare abuzivă, după un control intern al organelor abilitate.

UPDATE 1

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara, Andreea Borboros, a declarat pentru Vocea Timișului că „În cursul serii de 22 noiembrie, doi tineri de 34 de ani au ajuns la UPU a spitalului judeţean, au fost preluaţi de medicii de gardă şi duşi de urgenţă în sala de operaţie şi în prezenţi se află internaţi pe Secţia de chirurgie 3. Pacienţii sunt în stare stabilă şi sunt menţinuţi sub supraveghere medicală”.

UPDATE 2

Conform unor surse ale Vocea Timişului, tinerii au fost agresaţi de patru poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Poliţişti care i-au bătut pe tineri se numesc Darin Ticu, Spătaru Cristian, iar un al treilea poliţist având numele de familie Necula. Se pare că oamenii legii căutau un BMW X3, însă tinerii ridicaţi şi bătuţi circulau cu BMW un X5.

UPDATE 3

Ancheta deschisă în cazul tinerilor bătuţi de oamenii legii a fost preluată de Parchetul Militar. În cazul poliţiştilor care i-au agresat pe tineri există posibilitatea punerii în aplicare a măsurii de reţinere preventivă.

Urmărește-ne pe Google News

3 COMENTARII

 1. Ce să-i faci mentalittae veche .
  Uităm repede obiceiurile milițienilor care te băteau că înjurai partidu.
  Un psiholog de la cluj spunea că acum ne conduc tinerii comuniști din 1989.
  Acesti jandarmi sau polițisti sunt formați de tinerii milițieni din 1909.
  Să vezi presiuni ăi probe aramjate să nu cumva să răspundă bieții bătăuși.
  În SUA suspendați iar dacă se dovedește vinovăția adio pensie
  Vă salut
  Plutonier major
  Verginel Cazma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare