AcasăStiriAdministratieMembru al trupei Cargo, uitat de pe lista cu Cetățeni de Onoare...

Membru al trupei Cargo, uitat de pe lista cu Cetățeni de Onoare ai Timișoarei

Scăpare de zile mari a angajaților Primăriei Timișoara, care au omis un membru al trupei Cargo de pe lista în baza căreia aceștia urmau să primească titlul de Cetățean de Onoare al orașului. Astfel, Alin Achim nu a primit distincția acordată de Consiliul Local Timișoara. Situația a fost rectificată în ședința de plen de astăzi, atunci când aleșii au primit pe ordinea de zi suplimentară un proiect care prevede „acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Timișoara domnului Alin Achim, membru al formației Cargo”.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a explicat că „noi am decernat titlul de Cetățean de Onoare pentru membrii trupei Cargo și a fost scăpat acest membru al trupei și ar fi bine cât mai repede ca el să ajungă și el în rând cu ceilalți. Despre asta este vorba și cred că este un lucru pe care îl putem rezolva”. La cererea consilierului local PSD Ion Ardeal Ieremia, aleșii locali au decis să nu mai acorde titlul de Cetățean de Onoare al Timișoarei vreme de trei luni de zile până la clarificarea criteriilor de acordare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente