ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Membru al trupei Cargo, uitat de pe lista cu Cetățeni de Onoare ai Timișoarei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scăpare de zile mari a angajaților Primăriei Timișoara, care au omis un membru al trupei Cargo de pe lista în baza căreia aceștia urmau să primească titlul de Cetățean de Onoare al orașului. Astfel, Alin Achim nu a primit distincția acordată de Consiliul Local Timișoara. Situația a fost rectificată în ședința de plen de astăzi, atunci când aleșii au primit pe ordinea de zi suplimentară un proiect care prevede „acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Timișoara domnului Alin Achim, membru al formației Cargo”.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a explicat că „noi am decernat titlul de Cetățean de Onoare pentru membrii trupei Cargo și a fost scăpat acest membru al trupei și ar fi bine cât mai repede ca el să ajungă și el în rând cu ceilalți. Despre asta este vorba și cred că este un lucru pe care îl putem rezolva”. La cererea consilierului local PSD Ion Ardeal Ieremia, aleșii locali au decis să nu mai acorde titlul de Cetățean de Onoare al Timișoarei vreme de trei luni de zile până la clarificarea criteriilor de acordare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore