AcasăStiriSocialCurtea de Apel Timișoara, sentință definitivă: Răzvan Nedelcu merge la închisoare!

Curtea de Apel Timișoara, sentință definitivă: Răzvan Nedelcu merge la închisoare!

Magistrații de la Curtea de Apel Timișoara au decis: Răzvan Nedelcu, patronul companiei Îngerii Galbeni, va merge la închisoare, având de ispășit trei ani și 10 luni în detenție. Sentința este definitivă și a fost emisă în dosarul în care Nedelcu era cercetat pentru nu mai puțin de opt infracțiuni de loviri și alte violențe și care a fost deschis după ce acesta a lovit cu mașina mai mulți oameni care protestau împotriva companiei Îngerii Galbeni în parcarea unui magazin.

„În baza art. 421 alin. 1 pct.1 lit. b) C.p.pen. respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin, împotriva sentinţei penale nr. 2991 din 25 mai 2017 pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr. 11164/325/2016. Menţine sentinţa penală atacată. În baza art. 422, art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin să plătească statului suma de 300 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat în apel. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 31.10.2017”, se arată în soluția dată de judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara.

„Soluția primei instanțe a fost legală și temeinică întărind această idee și Curtea de Apel a respins apelul ca nefondat menținând dispozițiile din sentința de primă instanță”, a explicat Octavian Titirez, avocatul unuia dintre timișorenii loviți de Nedelcu cu mașina.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente